AÇIK 430i vs 320i vs A5 / 3-4m TL Arası Güncel Araç Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan myefe11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myefe11

Yiğit
Takipçi
3
19
Marka
BMW
Şu an da aktif olarak 320i M Sport 2023 aracımı kullanıyorum. Gayet memnunum özellik olarak dolu fakat başka araçlar kullanma fırsatım oldu ve performans olarak biraz daha iyi bir araca geçmek istedim. Sizce değişmek mantıklı mı?

Aklıma 430i ve A5 45 TFSI geldi fakat fiyat olarak benim araçtan çok fazla hem de içi özellik olarak çok geri benim araca kıyasla.

Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Taksi (sedan, coupe, Sportback) olmalı
  • 2023 üstü en fazla 35 bin km
  • Fiyat olarak benim aracıma ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur (3-4 milyon bandı)
  • Elektrikli olabilir ama tercihim dizel ve benzinden yana (sık uzun yol yapıyorum)
  • Mümkünse hasarsız
Şu anda favorim bu: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-ic-dis-sline-1193732037/detay/

Aracınızda RSA yazılım var mı ?

Eğer yok ise; Ben ilk olarak yazılım yaptırarak binmenizi tavsiye ederim.
Şayet var ise; performans olarak 3 litre B58 motorlu bir araca geçmenizi tavsiye ederim. Attığınız araçta çok güzel bir araç, ona da RSA yeni bir yazılım çıkarttı. Gayet yeterli yürüyecektir.

Ama her türlü 300 hp civarındaki güçler sizi tatmin etmiyor ise, 240 440 gibi seçenekleri düşünün bence.

Yazılım yok ama yazılımlı araca da bindim. Hız olarak çok farklı fakat aracı bu kadar zorlamak 100-200 bin km'ye gelince nasıl bir etki yapar belli değil kısa dönemde değer kaybı olacağı kesin.

Hemde aracım daha 1 yaşında 25 bin km'de yazılım atıp garantisini bozmak istemiyorum.

B58 keşke kısmet olsa fakat kasa olarak küçülmeyelim desek en ucuz 440'lar 6 milyon bandında o kadar bütçem yok. Şimdilik 2000 motor 250-300 arası ile yetineceğiz. Çıksa en fazla 4 milyon olur.