Arkadaşlar 2016 ve üstü b segmenti otomatik benzinli araç düşünüyorum. Mümkünse piyasası iyi olsun rahat satabileyim. Ufak tefek boya olabilir ama değişen ve kazalı istemiyorum. Ne önerirsiniz?
Arkadaşım 5 6 ay kadar önce Skoda fabia 2018 1.0 greentec 110 bg 20k km aracı 86 bine almıştı yeterli doluluktaydi ya da kardeşi ibiza bakılabilir
Valla ya ne olmuş bu piyasayaO arabanın kazasız olanlarına şu an 110 istiyorlardır. 5-6 ayda şu dandik ikinci el piyasasında çok şey değişti.
Eger servis bakımlıysa , iyi niyet garantisi ile ücretsiz degisiyor diye biliyorum . Bu konuda bilgisi olan vardır mutlaka .Arkadaşlar bütçeyi yükselttim biraz. Fabia 1.2 Style DSG alacağım büyük ihtimalle. DSG'ler hala sorunlu mu? Baktığım arabalar 15-20 bin km arası. Alırken nelere dikkat etmem gerek.
DSG sıkıntı çıkarır mı?Eger servis bakımlıysa , iyi niyet garantisi ile ücretsiz degisiyor diye biliyorum . Bu konuda bilgisi olan vardır mutlaka .
Hocam bunda birsürü değişken faktör var .DSG sıkıntı çıkarır mı?
Manuel arabamız vardı. Sürekli şehiriçinde kullanımdan dolayı 40 bin'de baskı değişmişti. Onun gibi olmaz umarım. Gerçi bu arabayı genelde ben kullanacağım. Manuele alıp kalkma gibi şeyler duydum. Onunla uğraşamam sürekli. Sonuçta otomatik araba alıyorum. Duruma göre Tork konvertörlü veya CVT bakacağım. Ama Fabia istiyorum özellikle.Hocam bunda birsürü değişken faktör var .
Aracın kullanıldığı şehirden , kullanan kişinin kullanış stiline kadar birçok nedene bağlı olabilir . 100.000km'ye kadar sorun yaşamayanlar da var , 40.000'de (belki daha erkeni de vardır) sorun yaşayanlar da var .
Ben şahsen dsg kullanıcısı degilim .
Arac sayısınım coklugundan mı yoksa baska nedenden mi bilmiyorum ama dsg arızaları en çok Seatlarda yasaniyor diye gözlemledim ...
@Toprak38Arkadaşlar karar değiştirip manuel almaya karar verdim. En son Egea sedan baktım. 1.4 Fire Easy Plus donanım. Easy plus donanım ile Urban Plus donanımın farkları nedir? Arasında 6-7 bin TL fark var. Bu farka değer mi?
Arkadaşlar karar değiştirip manuel almaya karar verdim. En son Egea sedan baktım. 1.4 Fire Easy Plus donanım. Easy plus donanım ile Urban Plus donanımın farkları nedir? Arasında 6-7 bin TL fark var. Bu farka değer mi?
Bir de imkan varsa beyaz almayın ya.farklı koltuk döşemesi, kol dayama vs. unuttuğum şeyler de var, yazdığım detaylı konu var egea urban plus için. Bence aradaki fark 10-11 bile olsa imkan varsa easy alınmamalı
- Ekransız bir teyp yerine 7 inç dokunmatik ekranlı teyp(malesef carplay kapalı), ve 4 adet ekstra hoparlör ile toplamda 6 hoparlör.
- Normal far yerine mercekli halojen ve beraberinde halojen gündüz aydınlatmaları yerine gündüz ledi
- 15 inç kapaklı jant yerine 16inç alaşım jant.
- Her ne kadar ispatlanamamış olsa da benim ve birçok Egea kullanıcısının inandığı yalıtım farkı
- Hız sabitleyici, daha gelişmiş yol bilgisayarı ekranı
- Deri direksiyon, deri vites topuzu
- Tek yönlü otomatik dijital klima (easy donanımda analog klima geliyor)
- Direksiyona göre yanan sis farları, birkaç ufak görünüm detayı
- Belki de en önemlisi 6 adet hava yastığı ve sayamadığım ufak tefek bir çok farklılık.
Ezber mi Bozan ? Fiat Egea
Öncelikle merhabalar. Kendi aracımdan sonra ailemizin diğer aracı olan abimin Egeasını tanıtmak istedim. Kendisi 2019 model 1.4 Fire Urban Plus Sedan bir Egea. Mart sipariş Nisan 26 teslim. Gün itibariyle tam 4 aylık yaklaşık 4bin km de. Alış hikayesinden kısaca bahsedersek, önceki aracımızdan...otopark.com