KAPALI 80 bin tl ile alınacabilecek C segmenti araç

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hyggelig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyggelig

Takipçi
1
28
Marka
Opel
Merhabalar, 2010 model astra sedan 111.yıl aracımı yakında satacağım. Bütçem 80 bin tl olacak, beğendiğimiz bir araç çıkarsa 5 bin kadar daha ekleyebilirim.
Araç değiştirmemin sebepleri : aracın yaşlı olması, 1.3 90hp olması.. , biraz büyük olması (yine de aynı büyüklükte tercih edebilirim), son olarak 140 bin km yol yapmış olması. Yeni alacağım araçta ardıklarım :
-Sanayiye sürekli gitmekten herkes gibi ben de hoşlanmıyorum :) bu sebepten manuel olursa daha az sorun çıkaracağını, çıkardığında da çok telaş yaratmayacağını düşünüyorum.
-Tercihen HB istiyorum. 5 kişilik bir aileyiz sedan da olabilir fakat hb öncelikli.
-Yeni teknolojiler ile benzinli 5.8/100km şehir içi yakan araçlar var fakat fiyat aralığımın üstündeler. Bu sebepten dizel olmalı.
-İkinci el piyasası iyi olmalı, araca 2 seneden fazla binmeyi düşünmüyorum.

benim baktığım araçlar : midline golf 2013, trendx yeni kasa focus sedan-hb, titanium eski kasa focus sedan-hb, c4, 308 active, corolla, auris, opel astra J (enjoy veya sport) HB (pek güzel şeyler okumadım).

corolla ve auriste gördüğüm kadarıyla otomatik manuelden daha fazla var, piyasası iyi olması açısından bu araçlarda otomatik tercih edebilirim.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
 
Son düzenleme:
fiat egea'da bakılabilir 2016-2018 temiz ve az kmler bulunuyor 2 yıl sonra satarkende kolay satılabilir ama konfor olarak toyota corolla ve auris'ten bi tık sert gelebilir.
 
Egea 1.3, 1.6 multijet başlıca önerim. Full paket rahatlıkla bulunabilir. Egea dışında astra j, focus, corolla temiz bulabilirseniz onlarda düşünülebilir.
 
Hocam forumlarda ve gruplarda okuduğumda göre Astra H'dan Astra J'ye geçenler genelde kalite hissini alamıyorlar ve memnun kalmıyorlarmış . Bu yüzden Astra J düşünürseniz almadan önce denemenizde fayda var diye düşünüyorum .
 
Dayanıklılık aracı kullanana göre değişir. Zaten çoğu seçeneğe bakmışsınız bende başka bir öneri vereyim sorunsuzluk açısından Mazda 3.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...