KAPALI 80bin bütcem var dizel sedan bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 120hp Powershift Focus olabilir. Donanım seviyesi düşük olur ama.
Manuel olacaksa 120' liği vermiyorlar sanırım, onun yerine 1.6 110' luğun dolusu alınabilir.

Bir tık geniş olacaksa Optimal donanım manuel Octavia.

İkinci elde çeşit artar. Bunlar sıfır.
 
Son düzenleme:
Astra ve Focus düşünürsek.
Konfor için Astra. Performans değerleri hemen hemen ikisi aynı. Genişlik için Astra. Yakıt için Focus. Dizel de en uzun ömürlü araç bu ikisidir. Octavia falan hikaye. Son kasada olayı bozdular.
 
Bence uzun süre kullanacaksanız mazda 3 alın hocam. Ama 1-2 sene sonra satarım derseniz focus yada astra düşünebilirsiniz.
 
Mazda 3 sedan veya octavia öneririm. Mazda 3 ve focus genişlik pek önemli degilse bakın. İkiside eğlenceli ve karekterli araçlar.
 
Soylediginiz fiyatlara Focus, corolla, octavia, astra var. Bunlardan corolla cansiz motoru ile can sikabilir. Diğerleri ile şahsi fikrim, genişlik ve bagaj icin octavia, yol tutuş için focus (karsiliginda biraz dar iç hacim), astrayi cok bilmiyorum bisey diyemicem. Ben octavia öneririm
 
Tüm araçlar elenir focus ve astra arasında kalırsın. Ben ikisi arasında kalsam focus derim. Sonuçta ikisi de sedan, dış görünüş ikisinin de biribirine karşı bi üstünlüğü yok. İçerde ise durum biraz farklı. Focusta iç mekanda seni yumuşak ve deri malzemeler beklerken astrada bi noktadan sonra sert plastik malzemeler var. Ayrıca orta konsol astradan daha modern daha şık ve tuş kalabalığından arındırılmış durumda. Koltuk konforunda da astradan daha iyi.
 
Bugün denedik focus'u. Şirket için kiralamayı düşünüyoduk. Full paketi verdiler. Mükemmel... Astra'ya nazaren tuş karmaşası yok ama koltuk astradan daha sert ama çok rahatsız etmiyor.
 
Ben Focus ve Astra arasında kalsaydım Focus derdim. Çünkü Astra Sedan'da yakın zamanda bir makyaj bekliyorum. Yakın zamanda farlarını orasını burasını HB'e benzeteceklerdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...