HABER 830 hp'lik Lamborghini Huracan

aliserdar

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
143
104
1,085
28
4 çeker sistemine sahip Huracan’a yaptıkları süperşarj uygulaması sonrası sıra şimdi de arkadan çekişe sahip LP580-2‘ya geldi. Novitec Torado, 4 çeker modeline göre daha az güce sahip arkadan çekişli Huracan’ın 5.2 litrelik V10 motoruna iki adet süperşarj takarak 830 hp gibi inanılmaz rakamlara ulaşmayı başarmış. Maksimum tork rakamı açıklanmayan otomobilin stok haliyle bile 540 Nm torka sahip olduğunu hatırlatalım.

Huracan, takılan iki süperşarj sonrasında atmosferik motora göre farklı sesler üretmeye başlamış. Eğer standart egzozundan gelen sesler sizi memnun etmezse Novitec Torado paslanmaz çelikten üretilmiş spor egzoz sistemine de sahip. Opsiyonel egzoz ile standart modelin “spor modunda” çıkardığı sesi çok daha yukarılara taşıyabilme imkanınız bulunmakta.

lamborghini-huracan-by-novitec-torado-3.jpg


Otomobilin motoru dışında gövde kiti de üreten firma fabrika çıkışlı bir Lamborghini’nin bile ne kadar az dikkat çektiğini unutmuş gibi gözüküyor. Firmanın ürettiği tüm parçalar gerçek karbon olduğu için üzerilerinde boya yokken daha çekici bir görüntü oluşturabiliyorlar. Eğer daha çok para harcamak isterseniz Novitec firmasının tamamen karbondan ürettiği sabit bir arka kanadı da bulunmakta.

Gövde kitini tamamlayan değişiklikler ise 20 inçlik ön ve 21 inçlik arka jantlar, 35 mm alçaltılmış süspansiyonlar ve jantların dışında yer alan karbon kaplama.

Otomobilin son hali için:


Eğer egzoz sesini merak ettiyseniz:


1 arasında 15
















Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım