Olabilir ama farklı alternatifler de gerekMazda 3 diyorum.Dıştan çok sexi bir otomobil ve üstünde iyi bir mühendislik var.
Ben avensis 1.6 önerdim arkadaşa birde auris sw. Chr küçük gelecektir onlara. Birde chr daha yerine oturmamış bir araba. 1 1.5 yil sonra chr alınır.Toyota chr 1.2 turbo
Auris 1.2 turbo
Toyota nin internet sitesinde cok yakinda diyor.bekleyin derim.cok iddiali bir arac(chr)
Ben avensis 1.6 önerdim arkadaşa birde auris sw. Chr küçük gelecektir onlara. Birde chr daha yerine oturmamış bir araba. 1 1.5 yil sonra chr alınır.
Evet sedan istemiyorlar ama avensis o fiyata bakılması bir gereken sedan o yüzden önerdim. Segment kralı juke a baya zarar verecek chr ama 5 ay sonra da hem vw hemde seat o segment araba çıkaracak. Yani chr ve juke baya zorlanacak.Kriterlerde sedan olmayan arac istendigi yaziyor.siz avensis önermissiniz
Toyota ya yapilan en fazla elestriler kucuk hacimli turbo olmamasi ve tasarim sorunuydu.chr bence bunu kiracak cok kisa surede yayginlasacak.rakiplerinden daha once piyasaya cikacak olmasi ciddi avantaj.fiyatida makul olursa sinif lideri olur.