Çok yakinen bildiğim araçlar ama gerek model yılları gerekse motor-şanzıman eşleşmeleri, yazmamışsınız ama muhtemel donanım paketleriyle hakkaten zor bir soru olmuş
Ben bu araçlardan bir çoğuna sahip olmuş, hatta bazılarını halen kullanan biri olarak zorlandım
İlk olarak 06 model Civic den sonra bu araçların tamamı sizi konfor ve yalıtım olarak memnun eder.. şüpheniz olmasın (06 Civic ilk arabamdı) ..
Burada en temel ayrım şanzımanlarda... otomatik mi, manuel mi ayrımını çok keskin bir şekilde yapmanız lazım ...
2015 model PS şanzımanlı Focus için, şanzıman problemi yaşama şansınız var.. problem derken, kavraması muhtemelen bitmiş veya bitmeye yakın bir araç alacaksınız. Taze değiştiyse sorun yok .. KM ye ve kullanıma da bakar ama ne olursa olsun ben TrendX donanımlı bir focus almam ... evimizdeki araçlardan biri olur bu araç .. donanım çok zayıf, kalite ortanın altında, ve çok basit ama sinir bozucu eksikleri olan bir araç.
2013 model Leon ve Golf için otomatik şanzımanın durumu çok kritik. Kavrama ve mekatronik değişimi olmuş mu ? .. servis bakımlımı.. bunlar çok önemli... açıkçası şu anda Seat Leon kullanan biri olarak 2013 model bir Golf veya Leon almak için çok iyi bir fırsat lazım... 2013 model olmaları bakımından da ben olsam Golf e yönlenirdim. 2013 yılında aldığım yeni Leon da bile ciddi trim sesi vardı... Golfler ise daha dirayetli bu konuda..
Astraya yorum yapmıyorum.. sahibi olarak kullanmışlığım yok ..
Düz vites olacaksa Golf TDI veya listede olmayan bir Kia Ceed tercih ederdim.