90 95 bin tl alınacak sıfır full + full HB veya sedan araç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selcuk1881

Asfalt Kurutucu
18
30
Selamın aleyküm arkadaşlar ve abilerim ilk defa bir konuda kararsız kaldım ve önerilerinizi bekliyorum...
Gerçekten boş konu değil veya balon değil.. Engelli indirimiyle alınaçak ben kullancam... engelli indirimi olaçağı için bu fiyat aralığında bir araba önermenizi istiyorum...
Bana 90 95 bin arası HB model veya sedan veya SUV tarzı bir araç önerir misiniz merakla bekliyorum...
Benim aklımda
mazda 3 2017 var opel astra dymanica AT var şuanda bunları düşünüyorum
95 olunca kadjar ve tucson gibi modellerde akılma geliyor..
Benim için ilk
Tasarım güvenlik donanım 2. el
donanım dediysem de 95 bin tl veripte anahtarsız çalıştırma olmayan elktronik el fren olmayan araba önermeyin..

Megane öneririm özellikle tasarım, teknolojik anlamda ihtiyacınızı karsılar sedan veya hatchback. Mazda 3 Meganedan belki daha ideal ama ikinci el piyasası ortada. Eğer beklerseniz civic e turbo motor gelecek.

Söylediğiniz gibi bütçem olsa şaşmadan gider Seat Leon 1.6 TDI DSG style paket alırdım.83 bin tl liste fiyatı siz buna cam tavan + Leon Style Advanced Paketi: (Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Ön-Arka Park Sensörü + Optik Park Sistemi + Media System Plus + Alcantara Spor Koltuklar + Arka Kol Dayama + 17'' Alüminyum Alaşımlı Jantlar) ekletiyorsunuz ve 93 bin tl civarına geliyor. Benim için ilk tasarım demişsiniz, zevkler ve renkler tartışılmaz ama çoğunluğun tasarımını güzel bulduğu( benim aşık olduğum :) ) bir arabadır güvenlik konusunda elektronik sistemleri ve airbagleri olsun yeterli seviyede donanıma gelince size söylediğim paket + cam tavan aracı zaten baya bi dolduruyor. El freni şuanda mekanik ancak 2017 itibariyle yeni makyajlanan kasası ile gelecek ve en önemli değişikliklerden biri de elektronik el freni . Hem makyajlı kasasını çıktığı gibi alacağınız için 2-3 yıl kasa değişimi olmadan ülkemizde en yeni kasa tabirine uygun şekilde bineceksiniz :D Kesin bilgim olmamakla beraber engelli indirimi maksimum 1600 cc ye kadar diye biliyorum onu da bir araştırırsanız iyi olur sonra beğenip karar kıldığınız araç şartlara uygun olmazsa büyük hayal kırıklığı olabilir

Şimdi seçeneklerim arasında...
Megane , mazda 3 , opel astra , seat leon var...
Hani benim bir kaybım yok 22 yaşındayım çok aceleci davranmak istemiyorum , çünkü 5 yıl satamama engelli var yani o araba bana 5 yıl zimmetli olacak benden başkası kullanması yasaktır...
Bayağı uzun yıllar arızasız, iyi kaçan ama makul yakan bir araba istiyorum.. Seçeneğim arasında benzinli vardı dizeli hiç düşünmedim çünkü çevremdekiler uzun yol yapmayacaksan aydan aya seyahat edeceksen benziliyi öneriyorlar...
Aslında haksızlıkta veya katılmamakta elde değil diyemeyeceğim..
Düşüncelerim ve fikirlerim bunlar şuanda da ek bir tane araç kullanıyorum şahin yani öyle antremanlıyım yani. boş adam değiliz.. :D

Şimdi seçeneklerim arasında...
Megane , mazda 3 , opel astra , seat leon var...
Hani benim bir kaybım yok 22 yaşındayım çok aceleci davranmak istemiyorum , çünkü 5 yıl satamama engelli var yani o araba bana 5 yıl zimmetli olacak benden başkası kullanması yasaktır...
Bayağı uzun yıllar arızasız, iyi kaçan ama makul yakan bir araba istiyorum.. Seçeneğim arasında benzinli vardı dizeli hiç düşünmedim çünkü çevremdekiler uzun yol yapmayacaksan aydan aya seyahat edeceksen benziliyi öneriyorlar...
Aslında haksızlıkta veya katılmamakta elde değil diyemeyeceğim..
Düşüncelerim ve fikirlerim bunlar şuanda da ek bir tane araç kullanıyorum şahin yani öyle antremanlıyım yani. boş adam değiliz.. :D
Aleykümselam. Yılda kaç bin km yapıyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...