KAPALI 90 bin TL limitli Hatchback veya SUV otomatik arac tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan carloverr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carloverr

Taklacı Güvercin
7
arkadaslar selamlar :) Soruyu baslikta yazdim ama var ise onerilerinizi siddetle bekliyorum, saygilar

2nci el çerçevesinden bakarak...
SUV, eğer çok yaşlı değilse olmaz.. Crossover olur.. benzinli olması yapacağınız km için daha makul...
Aklıma ilk anda Nissan Quasqai geldi.. 1.2 Turbo benzinlileri var.. yeterli bir motor... otomatiğide vardı diye hatırlıyorum...

HB olarak 90k bütçeye, benzinli olarak alınabilecek çok fazla seçenecek var... Audi A3(1.4 TFSI), VW Golf (1.4 TSI 125), Mazda 3, Opel Astra veya Peugeot 308 in benzinli modelleri iyi seçimler.

nci el çerçevesinden bakarak...
SUV, eğer çok yaşlı değilse olmaz.. Crossover olur.. benzinli olması yapacağınız km için daha makul...
Aklıma ilk anda Nissan Quasqai geldi.. 1.2 Turbo benzinlileri var.. yeterli bir motor... otomatiğide vardı diye hatırlıyorum...

HB olarak 90k bütçeye, benzinli olarak alınabilecek çok fazla seçenecek var... Audi A3(1.4 TFSI), VW Golf (1.4 TSI 125), Mazda 3, Opel Astra veya Peugeot 308 in benzinli modelleri iyi seçimler.
tesekkurler

HR-V tavsiye ederim, mini SUV. Yada onceki kasa civic HB-dizel motor, az yakiyor, tasarimi biraz farkli gelebilir, ama 86 bindi en son sifiri. Yeni kasa daha da guzel, ama butcenizi asar sanirim.

Yılda 5-7 bin km yi geçmeyecekseniz kesinlikle benzinli alın. Berkay bey özetle olayı bitirmiş, bence de tam otomatik şart. bu 3 marka arasından ise mazda 3 ve ya cx 3 tavsiye ederim, uzun yıllar sorunsuz binersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...