Merhabalar,şuanda kullanmakta olduğum 2013 model Accent Blue 1.4 D-CVVT CVT aracımda müzdarip olduğum bir sorun var.Aracın üstündeki vasat Kumho Solus kh17 lastiklerden dolayı araç sürekli patinaja kalıyor,patinaja kalması bir problem değil lakin birşey patinaj çekmesini engelliyor.Sorun,ASR kapalıykende bu durumun aynı olması.Gaz pedalına asr kapalı iken yüklendiğim zaman 0'dan kalkışta bir duraklıyor.Tekerler boşa döndüğü zaman anında birşey birden müdahale ediyor,ASR kapalıyken bu müdahalenin olması canımı sıkıyor.Trafikte genellikle yokuşta,gaz pedalına yumuşak davransam bile patinaja kalıyor araç ve kendine gelmesi 5 saniyeyi buluyor.Böyleyken de araba bir türlü yerinden kalkmak bilmiyor.ESP tutuyor diyeceğim lakin ortada esp'lik bir durum yok.Esp,müdahale etmesi gereken yerde ediyor yani esplik bir sorun olduğunu düşünmüyorum,asr devreden bir türlü çıkmıyor kapatsam bile.Sorunu nerede aramalıyım bilmiyorum,yardım ederseniz sevinirim.Birde Dizel Accent Blue'larda esp kapanabiliyor,fakat bu araçta ben kapatamadım bir türlü.Normalde asr tuşuna 5 saniye basılı tutunca bir ses eşliğinde kapanıyor diye biliyorum,ben 5 saniye de bastım 30 saniye de kapanan birşey olmadı.Benzinlilerde mi kapanmıyor,yoksa kapanıp kapanmaması başka birşeye mi bağlı ? Şimdiden teşekkürler.