KAPALI Acemi şoföre ilk otomobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihgull

Profesör
94
Acemi bir kişiye, otomobil kullanmayı kursta öğrenen bir kişiye uygun fiyatlı hangi model, marka önerirsiniz?

Peki bunların hangi model yılları maximum kaç km daha uygun olur. Tahminimce sadece bütçeye göre araç almak pek mantıklı bir davranış olmayabilir.

Uygun fiyattan kasıt ne ki ?

İ10 1.0 bluedrive olabilir, hani şu fabrika çıkışı Lpg' li olandan. Şehiriçi çok pratik her yere rahatça girecek bir araba. Az da yakıyor, kuruş hesabı lpg' de taş çatlasın 20 kuruş yakarsın, 13 kuruş yakanlarda var. bkz: @istanbul . :D

Uygun fiyattan kasıt ne ki ?

İ10 1.0 bluedrive olabilir, hani şu fabrika çıkışı Lpg' li olandan. Şehiriçi çok pratik her yere rahatça girecek bir araba. Az da yakıyor, kuruş hesabı lpg' de taş çatlasın 20 kuruş yakarsın, 13 kuruş yakanlarda var. bkz: @istanbul . :D

lpg lisi manuel , otomatik yok, otomatik vites gerekiyor ise sadece benzinli seçeneği mevcutmuş.

Yok hocam otomatik otomobilin kullanım açısından çok zor olmayacağını düşünüyorum. Benim için asıl olan manuel vitesli otomobil kullanmak. Zira her zaman elimize otomatik araç geçmez.

Düz vites, dizel, 2004 ve üstü, 150 bin km ve altı Renault. Dci güzel motor.

Ben Kangoo ile düşmüştüm yollara 2008 ocakta aldığımda ehliyeti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...