Akü altı yıllıksa önce bi ölçtürün, ömrü dolduysa ölçümde anlaşılır. Durumu iyi değilse değiştirirsiniz zahmet etmeden sadece soketi temizlersiniz.Bunu kendim yapabilirmiyim. Elektrikciyemi götüreyim. Akü 6 aylık.
İşçiliğine güveniyorsan @cemdogu nun dediği gibi kendin de yaparsın.Bunu kendim yapabilirmiyim. Elektrikciyemi götüreyim. Akü 6 aylık.
Gres yağının iletkenliğe etkisi olur mu olmaz mı bilmediğim için net yorum yapamam ama en ufak bir olumsuz etkisi varsa az önce dediğim elektronik arızalarıyla boğuşursun. Benim bildiğim en doğrusu tamamen kurutup, sonra da uygun bir kapakla muhafazaya almak.İnternette greas yağı sürdüklerini okudum, iş görürmü
Gress yağı temiz kutup başına sürülür oksitlenmemesi için. Sizinkine temizlemeden ne yapsanız gereksiz kalır.İnternette greas yağı sürdüklerini okudum, iş görürmü
Gress yağı temiz kutup başına sürülür oksitlenmemesi için. Sizinkine temizlemeden ne yapsanız gereksiz kalır.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 aylık aktif kullanılan bi akünün böyle oksitlenmesi garip geldi bana, balata spreyi çözüm olabilir ama mevcut oksitlenmeyi çözer, aldığın yere baktırabilirsin
Araba Kışı kapıda ağır şartlarda gecirdi. onun yüzünden su deymiş olabilir düşüncesindeydim. Tabi bu ihtimal böyle sonuc verirmi bilemedim. Kışın ve yağışlar yüzünden olma ihtimali varmı. Resimde görüldüğü gibi çok sıkı duruyor yerinde.