Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, 2023 What Car? Yılın Otomobili Ödülleri’nde ikinci kez ‘En Heyecan verici Performans Otomobili’ seçildi. Dünya yollarıyla buluştuğu günden bu güne, sportif sedan otomobiller arasında teknoloji ve performans referansı olarak gösterilen Giulia Quadrifoglio, aynı zamanda Alfa Romeo’nun sportif ruhunun simgesi olan efsanevi Quadrifoglio logosunun değerlerini yansıtıyor.



Ödüle dair konuşan Steve Huntingford, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’dan övgüyle bahsetti. Huntingford “Bazı performans otomobilleri, kullanım maliyetleri ve pratiklik arasındaki orta noktayı aşmaya çalışırken, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio onu kullandığınız her kilometrede ayrı haz veriyor. Otomobilin çekiciliğinin büyük bölümü, özellikle Yarış modundaki sesiyle baş döndüren 2,9 litrelik V6 benzinli motorunda yatıyor. Ayrıca Quadrifoglio, şaşırtıcı derece çevik, güvenli ve dengeli kullanım özellikleriyle limitleri güvenle keşfetmenizi sağlıyor ve bu yönüyle de...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım