2000lerin başından beri hep babamın Alfa Romeolarıyla büyüdüm. 145-147-156-159 , hepsi birbirinden güzeldi. Ilk sürdüğüm otomobil 159 1.9 jtd’ydi hatta (ehliyet yok o zamanlar yaş 14-15 ) , 2014 gibi 159’u sattıktan sonra alfa romeo dosyası kapanmıştı ama ben yine de başka marka araçlarımı bile maslak sanayide benim bebekliğimi bilen maslak alfa bahattin ustaya , hayati ustaya götürdüm yani yine alfaları görmeye devam ettim ama hep uzaktan. Ta ki bugüne kadar
Giulia çıktığından beri hep beğendiğimiz bir otomobildi ama araya başka şeyler girdi mininin işleri , rubiconun sorunları.
Son bir kaç aydır giulia bakmaya başladım (bir yandan yeni 520i veya e serisi de bakıyorduk ) , baktığım araçlarda hep bir eksik mevcuttu. Ya renk kombinasyonu kötüydü , ya performans paket yoktu ya da deri üst konsol gibi güzel opsiyonlar yoktu
ama sonunda bayide tam istediğimiz gibi bir giuliaya bulduk.
Daha fazla uzatmadan direkt araçtan bahsediyim
2021 Model bir Veloce
2.0 280 bg , 400nm
Misano Mavi dış renk , siyah iç renk
Araçta normal Veloce Donanımlarına ek olarak
- Premium Paket (anahtarsız giriş , ısıtmalı koltuklar-direksiyon , harman kardon , hafızalı-elektrikli koltuklar vs )
- Performans Paket
Aktif Süspansiyon Sistemi
Sınırlı Kaydırmalı Kilitli Diferansiyel
Aluminyum Direksiyondan Kumandalı Vites Kolları
- 19” yeni jantlar
- Sarı Fren Kaliperleri
- Kablosuz Şarj
- 8.8” yeni multimedya ekran navigasyon,carplay vs
- Deri Üst Panel ( Ön konsol ve kapı üstleri plastik yerine deri ve dikişli )
- Siyah tavan döşemesi
Bayi ilk gördüğüm an renkle ilgili biraz tereddütlerim olmuştu ama aracı alıp dışarı çıktıktan sonra tamamen fikrim değişti. İçerdeki ışıklandırma kötü olduğu için renk hoşuma gitmemişti.
Aracı aldıktan sonra hep gitmek istediğim ve yakın zamanda yıkılacak olan meşhur karaköy katlı otoparkına gittim ve orada çektiğimiz bazı fotoğrafları sizle paylaşıyım. Araç üzerinde değişiklikler olursa yine bu konudan devam ederim
yazım hatası olduysa kusura bakmayın telefondan yazdım
Giulia çıktığından beri hep beğendiğimiz bir otomobildi ama araya başka şeyler girdi mininin işleri , rubiconun sorunları.
Son bir kaç aydır giulia bakmaya başladım (bir yandan yeni 520i veya e serisi de bakıyorduk ) , baktığım araçlarda hep bir eksik mevcuttu. Ya renk kombinasyonu kötüydü , ya performans paket yoktu ya da deri üst konsol gibi güzel opsiyonlar yoktu
ama sonunda bayide tam istediğimiz gibi bir giuliaya bulduk.
Daha fazla uzatmadan direkt araçtan bahsediyim
2021 Model bir Veloce
2.0 280 bg , 400nm
Misano Mavi dış renk , siyah iç renk
Araçta normal Veloce Donanımlarına ek olarak
- Premium Paket (anahtarsız giriş , ısıtmalı koltuklar-direksiyon , harman kardon , hafızalı-elektrikli koltuklar vs )
- Performans Paket
Aktif Süspansiyon Sistemi
Sınırlı Kaydırmalı Kilitli Diferansiyel
Aluminyum Direksiyondan Kumandalı Vites Kolları
- 19” yeni jantlar
- Sarı Fren Kaliperleri
- Kablosuz Şarj
- 8.8” yeni multimedya ekran navigasyon,carplay vs
- Deri Üst Panel ( Ön konsol ve kapı üstleri plastik yerine deri ve dikişli )
- Siyah tavan döşemesi
Bayi ilk gördüğüm an renkle ilgili biraz tereddütlerim olmuştu ama aracı alıp dışarı çıktıktan sonra tamamen fikrim değişti. İçerdeki ışıklandırma kötü olduğu için renk hoşuma gitmemişti.
Aracı aldıktan sonra hep gitmek istediğim ve yakın zamanda yıkılacak olan meşhur karaköy katlı otoparkına gittim ve orada çektiğimiz bazı fotoğrafları sizle paylaşıyım. Araç üzerinde değişiklikler olursa yine bu konudan devam ederim
yazım hatası olduysa kusura bakmayın telefondan yazdım
Son düzenleme: