Alfa romeo Mito Qv

alfistiqv

Asfalt Kurutucu
14
2010 model
55.000 km
Mito qv 1.4 multiair 170 hp stock

34h9qvd.jpg

Hocam aracı biraz anlatsan, ciddi ciddi bu aracı almak için günde 5 kes sahibinden'i kontrol ediyorum.

Rakiplerine göre fiyatı uygun.
Cupra , polo gti 'lara göre sürüş dinamikleri çookkkkk güzel ve keyifli.

Sürüş modları arasındaki geçiş sadece göstermelik bi gaz tepkisi değil , tork değişimi , direksiyon tepkileri ve elektronik q2 ile çok farklı karakterlere bürünüyor.

İç mekan orta kalite diyebiliriz. ses yalıtımı kapı çıtası olmamasına rağmen iyi.

Tasarım dikkat çekici , girdiğiniz her ortamda kendine mutlaka baktıran bi araç , kendinizi özel hissettiriyor.

Hem farklı olmak hemde güzel hissiyatlar yakalamak için ideal araçtır kendisi...

Ortalama kasko ve sigorta ücreti nedir hocam? Bir de kronik multair veya direksiyon kutusu arızası gibi olaylar başınıza geldi mi?

Kasko ve sigorta kişiye göre değişir. yüksek bi meblağ tutmuyor.

Kronik arızaları yaşamadım ama multiair ünite arızası yaşayanlar var.

Arkadaşlar, bu araç Ankara'daydı. Tek araç testi için kalkıp ankara'ya gitmek size ne kadar mantıklı geliyor?

beyler 9 ocaktan sonra vosvosa bi test çekicez allah izin verirse ama gerçekten çok yoğunlar.sadece ikinci el testleri yok sonuçta anlayışla beklemek gerektiğini düşünüyorum.geç olsun güç olmasın bizde zevkle izleyelim testleri :D

Beyler onlarca arac test isteği geldi adamlar hangi birine yetişsin ki? Evo ve vosvos gelecek demislerdi bekleyelim görelim
neden yetişemesinler anlamıyorum. burası zamanla buyuyup gelısıp yanlarına forumda haberlerde testlerde vıdeolarda yardım eden ( ısımlerını bılmedıgım ıcın hepsıden ozur dılıyorum selam olsun onlara ) sayısız ınsan yokmu. sadece and ve sınan var olup vıdeo cekıp aksam montajla ugrasmıyorlarkı. ıkıncı el testlerıde bır haftalık test edelım degıl bır gun yeterlı olacaktır. hayır dandırık otomobıl kanalları var neredeyse 2 gunde vıdeo koyar hale geldıler burası boyle olunca kendı yerımmıs gıbı uzuluyorum koyuyor adama yanı