thestig Profesör 391 14 Eki 2016 #1 Yaklaşık 1 aydır güncellenmiyor haberler vs. aynı. Benim PC'de mi sorun var ?
stan Rahmi Tanır Panpa 1,723 37 Marka Alfa Romeo 14 Eki 2016 #3 ana sayfaya gelip F5 yapın, güncel ekran gelir. Yanş evet, sitede bir sorun var ve arada böyle eski ekranı devamlı getiriyor. Tepkiler: thestig
ana sayfaya gelip F5 yapın, güncel ekran gelir. Yanş evet, sitede bir sorun var ve arada böyle eski ekranı devamlı getiriyor.
D dreamer Profesör 610 Marka Yok 14 Eki 2016 #5 Bir de yorum yaptığımız gönderiyi sonra "yeni mesajlar" butonuna basınca en üstte göremiyorum ben. Tepkiler: Gurdal07
stan Rahmi Tanır Panpa 1,723 37 Marka Alfa Romeo 14 Eki 2016 #6 dreamer' Alıntı: Bir de yorum yaptığımız gönderiyi sonra "yeni mesajlar" butonuna basınca en üstte göremiyorum ben. Genişletmek için tıkla ... o konuya ben de uyuzum ya.. Tepkiler: dreamer
dreamer' Alıntı: Bir de yorum yaptığımız gönderiyi sonra "yeni mesajlar" butonuna basınca en üstte göremiyorum ben. Genişletmek için tıkla ... o konuya ben de uyuzum ya..
thestig Profesör 391 14 Eki 2016 #7 T stan' Alıntı: ana sayfaya gelip F5 yapın, güncel ekran gelir. Yanş evet, sitede bir sorun var ve arada böyle eski ekranı devamlı getiriyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yeni haberler geldi.
T stan' Alıntı: ana sayfaya gelip F5 yapın, güncel ekran gelir. Yanş evet, sitede bir sorun var ve arada böyle eski ekranı devamlı getiriyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yeni haberler geldi.