AÇIK Ankara Veya Gaziantep Civarlarında İşinin Ehli Elektrik Ustası Arıyorum

TheDavsanci

Furkan T.oğlu
Profesör
153
27
Marka
Hyundai
Hayırlı günler sayın forum üyeleri. 1996 model Hyundai Elantra 1.8 GLS aracımın kalorifer ısı ayar düğmesi yok, diğer düğmeleri de çalışmıyor.
WhatsApp Görsel 2024-07-24 saat 15.06.11_8f1e0e89.jpg

Şöyle izah edeyim; görselde havalandırma ünitesinde çalışan tek düğme fan kademe düğmesi. Diğerleri çalışmıyor. Ben de geçtiğimiz günlerde bu düğmeleri buldum, siparişini verdik ve şu anda Kore'den geliyor.
WhatsApp Görsel 2024-08-15 saat 13.54.01_3deb2ea1.jpg

Parça bu. Ayrıca bu aracın tüm fonksiyonlarının diyagramlarını buldum. Ek olarak şöyle de bir sorunumuz var; sıcak soğuk düğmesinin arkasında sistemi çalıştıran uzun çubuk tipi kablonun bağlandığı dişli kırık. Bu dişli kalorifer kazanının üzerinde. Orada açıkta duran birkaç tel var. Anladığım kadarıyla aracın o kısımdaki bazı fonksiyonları (Havalandırma yön ayarı ve iç hava sirkülasyonu - dışarının havasını içeri verme) vakum ile çalışıyor. Şu anda parça geldiğinde aracın kalorifer sistemine bunu monte edecek ve elimdeki diyagramların da yardımıyla aracın havalandırma sistemini adam edebilecek işinin ehli bir elektrikçi arıyorum. Parça ben tatildeyken gelirse Ankara civarlarında (Daha serbest olduğum için biraz daha uzak şehirlere gidebilirim), tatilden sonra gelirse de Gaziantep civarlarında monte edilecek. Umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme: