Merhaba foruma uzun süredir girmiyorum işim düştü de girmiş gibi olacak ama ufak bir sorum olacak geçenlerde aracıma antifriz eklemişler fren diski değiştirmeye gittiğim yerde, daha sonra İstanbul'dan Karabük'e geldim ve suyu kontrol ettiğimde üstü yağlı gibi köpüklüydü ve yeşil renge dönmüştü (Kırmızımsı antfrizden kullanıyorum.) ben de bir yere götürüp antifriz değiştirteyim dedim ama komple temizlik yerine sadece bir su hortumunu çıkarıp üflediler boşalttılar ve yenisini eklediler daha sonra yine üstü biraz yağlı gibi bir durum oldu. Şimdi de aracı sabah çalıştırır çalıştırmaz kırmızı soğutma sıvısı ışığı yanıp sönüyor 1-2 dakika ilerleyince sönüyor sizce sebebi nedir? Sensörle ilgili bir durum mudur? Teşekkür ederim. Ayrı bir başlık açmadım ama hata ettiysem başlık olarak paylaşabilirim.
Ekleme: Su seviyesi olması gerektiği yerde, bariz bir eksiltme yok ve bu durum motor soğukken sabah ilk çalıştırmada oluyor bir kaç kere stop edip ilerleyince düzeliyor. Öğleden sonra tekrar aracı çalıştırdığımda bir sorun olmuyor.
Ekleme: Su seviyesi olması gerektiği yerde, bariz bir eksiltme yok ve bu durum motor soğukken sabah ilk çalıştırmada oluyor bir kaç kere stop edip ilerleyince düzeliyor. Öğleden sonra tekrar aracı çalıştırdığımda bir sorun olmuyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: