Merhaba beyler arabadaki Ford 6000CD model teyp kopya cdleri çalmıyor. Sadece orjinal cd çalıyor. Yaptığım işlemlerde bir hata yok. Kopya cdleri çalması için yapabileceğim bir şey var mı ? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hangi marka CD kullanıyorsunuz ve CD'leri nasıl yazıyorsunuz? Aynı olay Jetta'da benim de başıma gelmişti.Merhaba beyler arabadaki Ford 6000CD model teyp kopya cdleri çalmıyor. Sadece orjinal cd çalıyor. Yaptığım işlemlerde bir hata yok. Kopya cdleri çalması için yapabileceğim bir şey var mı ? Şimdiden teşekkürler.
Aynı şekilde bizim araba da sadece orijinal CD'leri çalıyordu dediğim gibi CD'yi değiştirerek çözdüm, belki dediğiniz şekilde bir çözümü de vardır ama ben duymadım ne yazık ki..Öncelikle sağolun arkadaşlar. Yukarda dediğim gibi yaptığım işlemlerde hata yok track olarak yazdırıyorum zaten. Media player ve daha birçok yazdırma programıyla denedim fakat bir sonuç elde edemedim. Yavaş yazdırdım yine sonuç elde edemedim. Belki CD Markasında sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. Son çare olarak bunu deneyeceğim fakat öğrenmek istediğim birşey var. Bu yazdırdığımız cdleri arabanın orjinal gibi okumasını sağlayacak herhangi bir yazılım veya donanım var mıdır ?