Merhaba arkadaslar bugun renault bayisine gittik ikinci elde bayram neticesinde fiyatlarin artmasi milletin aracina toz kondurmamasi ederinden fazla fiyatlar istemesi vs vs sebeplerden dolayi ikinci elden inanin soguduk. Zaten birca giriyorken 20 daha koyar sifir alir daha uzun yillar hemde kimsenin binmemis oldugu bir arac olur onunu arkasini ben bilirim hesabindan dolayi sifir almaya karar verdik. Fiyat bandimizi maks 60 belirledik bende clioyu cok begeniyorum bugun bayide 1.2 lt 75 bg 105 nm tork var benzinli atmosferik bir motoru var. Touchchrome paketine baktik(en fullu) 58bine kadar indirdik fiyati. Yani performansi elbette herkes sever ister ancak cok performans vermesede olur bana zaten tek kisi binecegim en fazla haftasonu gezmesinde yanimda babam annem falan olur o kadar o yuzden bana yetecegini dusunuyorum yuzde doksanlik kullanimim yaklasik evimle arasi 4 5 km olan okulum arasinda olacak. Aracin bildiginiz kronik sorunu sikayeti vs birseyi var mi ben bakindim internette goremedim. Incelemelerini okudum ettim. Yardimci olursaniz sevinirim.