KAPALI Araç değişimi tavsiye

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadas

Asfalt Kurutucu
6
Merhaba öncelikle , Fluence 1.5 dCi Extreme Edition 90hp aracımı değiştirmek istiyorum . Arabamın yakıt ve parça ucuzluğu dışında bir artısı olmadıından değişiklik yapmak istiyorum . 55.000 Tlye kadar olabilidği kadar üst modelli bir araç tercih etmek istiyorum . Yakıt çok abartı olmaması iyi olur . Astra J kasa düşünüyorumn şuanlık . Donanı bazında zengin bir araç istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum otomatik manuel pek farketmez :)
Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim , saygılar
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso
Önerim garip durabilir ama aynı kasa Megane'ların dolu versiyonlarına bakabilirsiniz. Belli konularda tanıdığınız araba, ama sürüş ve genel kalite hissi olarak bambaşka bir araçtır. Avantajlarınızı korurken kaliteyi yükseltmiş olursunuz. İkisini de kullanmış biri olarak tavsiye ederim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor ve alfhonso
Latitude 1.5 dci bulunabilir o fiyata..Tamam çok iyi bir araç değil özellikle sınıfı içinde değerlendirildiğinde ama 2.elde makul fiyatından ötürü donanımlı d sınıfı yüksek model dizel bir araç neticede.
 
55bin civarına focus alabilirsin focus sedan 1.6 tdci gerçekten çok iyi araç bizde onu kullanıyoruz focus 2.5 mu diyim :D 3den bi önceki
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt
Öncelikle hepinize teşekkür ederim . Focus veya Astra J alıcam büyük ihtimalle powershift sanzıman beni biraz düşündüyor kullanmış olan varsa görüşlerini alabilir miyim ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...