KAPALI Araç oneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ufuk34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufuk34

Senkromeççi
1
Merhaba iki araç arasında kaldım sizinde fikrinizi almak istiyorum.Birincisi 2015 prestij paket 1.4 dsg 150 hp skoda superb ikinci araç 2016 makyajlı kasa 1.6 mazda 3 power sense elektrikli ve deri koltuk. Siz olsanız hangisini alırdınız.

Hangisi daha az masraflı ve ikamesi kolaysa onu secmekte fayda olur. Elektrikli koltuk veya fazladan 5-10 beygir gibi şeyler sizi esas ihtiyaçlarınızdan uzaklaştırmasın.

Merhaba iki araç arasında kaldım sizinde fikrinizi almak istiyorum.Birincisi 2015 prestij paket 1.4 dsg 150 hp skoda superb ikinci araç 2016 makyajlı kasa 1.6 mazda 3 power sense elektrikli ve deri koltuk. Siz olsanız hangisini alırdınız.
Sürüş kalitesi, yol tutuş, süspansiyon konforu, sorunsuzluk ve iç mekandaki kalite hissi olarak Mazda 3 bariz ağır basar. Özellikle makyajla birlikte bazı detaylardaki küçük kusurları da giderildi. Deri döşemesi de muazzam.
İç hacim genişliği, ferahlığı ve fonksiyonelliği, performans, yaşadığınız şehirde Mazda servisi yoksa servis ağı olarak ise SuperB ağır basar.

Biri C Segmenti iyi bir araç diğeri D Segemntinde hatri sayılır derecede adı teen bir araç. Gerek motoru, gerek genişliği, gerek servis ağı ve gerek iç mekan kalitesi olsun benim secimim kuşkusuz Superb olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...