KAPALI Aracının Ön Kaputunu Çizmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rosel

Profesör
Destekçi
11 Eyl 2016
620
956
2,270
Marka
BMC
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 aydır otoparkta yatan aracımın önünde XS yazmışlar kesici bir aletle. Araba da henüz sıfır 100 km de. Sizce ne yapmalıyım? Aracın fiyatını ne kadar etkiler, bu çiziği halletmenin en ustaca yolu nedir?

Gerçekten çok üzgünüm, Allah kimsenin başına vermesin.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,238
45,841
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Çok geçmiş olsun hocam. Şerefsiz öyle çok ki insan hırsından ne yapacağını şaşırıyor. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Tahminimce ve dediğiniz üzere çizikler terindir ( tırnak giriyordur arasına ) rötuş ve üstüne pasta cila geçici çözüm olur. Maalesef boyatmaktan başka çare yok. Ya lokal boya yaparlar ya da komple boyarlar. Artık onu çiziğin kapladığı alana ve aracın rengine göre usta karar verir. Boyatmadan evvel çizik haliyle o kısmın fotoğrafını çekin, hem yakından çekin hem de plakayla beraber gözükecek şekilde çekin. İleride alacak kişiye bunu gösterirseniz pek bir değer kaybı olmaz hayırlısıyla.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım