KAPALI Arkadan gelen çekiç vuruyormuş gibi gelen ses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismailldnc

Taklacı Güvercin
12
99 model corsa b var. Arkada kimse oturmuyorken hiç ses gelmiyor ama arkaya 1 ve ya 2 kişi oturunca tümseklerden vs geçerken takur tukur ses geliyor. ama böyle çekiçle vuruyormuş gibi bi ses. arka iki süspansiyonu değiştirdim ses yine de gitmedi. Sizce sorun ne olabilir? başına gelen var mı?

yok egzos orjinal
Sorma sebebim şuydu: Benim kullandığım hafif oynanmış bir Corsa B'de aynı dediğiniz gibi sorun vardı. 3. kişiden itibaren arkada torsiyon çubuğu egzoz borusuna vuruyordu.Egzoz borusunun yerinden çıkıp sarkma gibi bir durumu olduysa o da olabilir. Ama diğer arkadaşların söylediği gibi amortisörlerin kontrol edilmesi için lifte çıkarsa bu sorun zaten fazlasıyla belli olur.

Sorma sebebim şuydu: Benim kullandığım hafif oynanmış bir Corsa B'de aynı dediğiniz gibi sorun vardı. 3. kişiden itibaren arkada torsiyon çubuğu egzoz borusuna vuruyordu.Egzoz borusunun yerinden çıkıp sarkma gibi bir durumu olduysa o da olabilir. Ama diğer arkadaşların söylediği gibi amortisörlerin kontrol edilmesi için lifte çıkarsa bu sorun zaten fazlasıyla belli olur.
lifte iki kere kaldırıldı ama bizim usta anlamadı. Artık başka bir ustaya götürücem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...