Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Geçen yıl sonbahardaTürkiye’ye giriş yapan Aston Martin’in “En Teknolojik SUV”u olan “DBX”, yeni renkleri ile karşımızda.
2020 yılında Aston Martin Turkey Yeniköy Showroom’unda yerini alan ve Türkiye’de de büyük ilgi gören Aston Martin’in tarihinde ilk kez üretmiş olduğu SUV modeli DBX, Haziran ayında yeni renkleriyle görücüye çıkacak. Şimdiden büyük heyecan ve merak uyandıran bu renkler ise Heritage Racing Green, Sabiro Blue, China Grey, Onyx Black, Stratus White ve Arizona Bronze olacak.
DBX’in lüks spor segmentindeki diğer rakiplerine göre çok sayıda teknik üstünlüğü olduğunun altını çizen D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, 2021’in ilk günlerinde DBX’in Türkiye’deki sahiplerine kavuştuğunu hatırlatırken spor otomobil ruhuna sahip bu olağanüstü SUV’un şimdi de Aston Martin Turkey Showroom’larında yeni sahipleri ile buluşacağını müjdeledi.
Aston Martin, ilk konsept çalışmalardan nihai ürüne kadar yüksek performanslı bir SUV vizyonuna tereddütsüz bir...

Okumaya devam et...


 

dthhasan

Hasan H Ayan
Sanmıyorum :)
Beta Programı
23 Ara 2017
4,285
16,187
5,720
çanakkale
Marka
Renault
Heryerde beyaz araba sıkılmıştık, güzel oldu böyle umarım başta egea herkes ders alır.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım