Merhabalar herkese.
Başlıktan anlaşılacağı üzere 2025 makyajlı bu iki model arasında sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. İkisi için de artılar ve eksiler mevcut fakat esas mesele konfor ve performans açısından hangisinin daha tatmin edeceği. Kendimce önemli birkaç detayı aşağıda paylaşıyor olacağım. Geri kalan kısımlar çoğunlukla benzer. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
-120, A3'e göre biraz daha pahalı (120'de koltuk ısıtma opsiyon olarak masraf çıkartıyor)
-A3'te koltuk hafızası yok, 120'de var.
-BMW stepne yerine tamir kiti koyuyor, A3 stepneli.
-A3 bagajı 380lt, BMW bagajı 300lt.
-Audi'de araç bulmak zor, BMW hemen teslim ediyor.
-BMW yeni dizayn ve uzun süre değişmeyecek ama Audi 1-2 yıla genel makyaj görecek.
-A3 üç bölgeli klima, 120 iki bölgeli klima
-120'de geri vites yardımcısı özelliği Audi'de mevcut değil.
-A3 için yol sesi aldığı söyleniyor ama 120 hakkında fikrim yok.
Tecrübeli arkadaşların deneyimlerini merakla bekliyorum.
İyi akşamlar...
Başlıktan anlaşılacağı üzere 2025 makyajlı bu iki model arasında sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. İkisi için de artılar ve eksiler mevcut fakat esas mesele konfor ve performans açısından hangisinin daha tatmin edeceği. Kendimce önemli birkaç detayı aşağıda paylaşıyor olacağım. Geri kalan kısımlar çoğunlukla benzer. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
-120, A3'e göre biraz daha pahalı (120'de koltuk ısıtma opsiyon olarak masraf çıkartıyor)
-A3'te koltuk hafızası yok, 120'de var.
-BMW stepne yerine tamir kiti koyuyor, A3 stepneli.
-A3 bagajı 380lt, BMW bagajı 300lt.
-Audi'de araç bulmak zor, BMW hemen teslim ediyor.
-BMW yeni dizayn ve uzun süre değişmeyecek ama Audi 1-2 yıla genel makyaj görecek.
-A3 üç bölgeli klima, 120 iki bölgeli klima
-120'de geri vites yardımcısı özelliği Audi'de mevcut değil.
-A3 için yol sesi aldığı söyleniyor ama 120 hakkında fikrim yok.
Tecrübeli arkadaşların deneyimlerini merakla bekliyorum.
İyi akşamlar...