KAPALI Audi A4 2.0 TDI ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeremDK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.0 tdi dolu dolu gidiyor, koltuğa yapıştırıyor desek yeridir. Şanzıman geçişleri güzel, sarsıntısız ve kararlı ama benim kullandığım modelde geriye kaçırma yapıyordu ve biraz da titreme mevcuttu tabii biraz hor kullanılmıştı. İzolasyon güzel, konfor orta halli. Yol tutuş ise gayet sağlam. Viraj limitleri iyi seviyedeydi. Bi xenon olmadan kesinlikle almam çok basit duruyor o zaman otomobil. Fazla vakit geçirme fırsatım olmadı ama ön düşüncelerim bunlardı otomobille ilgili.

Otomobili beğenmiştim ama bana pek premium hissettirmedi açıkçası. Daha çok iç mekan kaynaklıydı bu hissim. 2012 c180 kullandım bolca ve o araç daha premium hissettiriyordu. Tabii arkadan itişin verdiği sürüş konforu, iç mekan işçiliği falan da bunda etkendi.

Son düzenleme:
2.0 tdi dolu dolu gidiyor, koltuğa yapıştırıyor desek yeridir. Şanzıman geçişleri güzel, sarsıntısız ve kararlı ama benim kullandığım modelde geriye kaçırma yapıyordu ve biraz da titreme mevcuttu tabii biraz hor kullanılmıştı. İzolasyon güzel, konfor orta halli. Yol tutuş ise gayet sağlam. Viraj limitleri iyi seviyedeydi. Bi xenon olmadan kesinlikle almam çok basit duruyor o zaman otomobil. Fazla vakit geçirme fırsatım olmadı ama ön düşüncelerim bunlardı otomobille ilgili.
yakıt falan nasıl acaba, 7-8 yakar bence 8 vites olmasına rağmen

yakıt falan nasıl acaba, 7-8 yakar bence 8 vites olmasına rağmen
Aracın sahibi arkadaşım 100 metre sonra duracağını bilse dip gaz yapar sonra frene asılırdı. O derece sert ve hırçın kullanırdı aracı. Ona rağmen tüketim 9-10 litre civarıydı. Aracı alıp bir kaç yüz km kullanma imkanım olsa daha gerçekçi konuşabilirdim ama söz konusu arkadaşım olunca onun sürüş tarzına göre bir şey diyemiyorum. Dediğim gibi gazı diplemediği an yoktu.

valla bende 120bin verip ne alırım diye düşündüğümde alınası olarak gördüğüm bİr araç.. 2013-2014 alınır gibi.. 150hp olanları sanırım oldukça yüksek potansiyelli ama mütevazi bir güç ile fabrikadan çıkar, bir nevi ömürlük motor...120k civarına temiz 3 -4 yaşında buşunursa bence neden olmasın... tüketim olarak bence 7 ortalama ile gezer pek zorlanmadan..

kuzenimde 2009 2.0 tdi multitronic var. Çok mantıklı bir otomobil fiyat olarak gitmesi durması iyi imajı iyi çok memnun bu kasaya geçmeyi düşünüyor. Ama ben sürüşünden hoşlanamıyorum cvt den sanırım çok keyifisiz.

bunların cvt olduğunu bilmiyordum :eek:
Bir ara denediler sonra stronic ile yola devam ettiler. a4 2.0 tdi olduğu için torku kaç bilmiyorum ama multitronic (cvt) nin dayanabileceği sınırdadır muhtemelen (arıza çıkarabilir), hiç kullanmadım, ama ben almazdım. Sinan beyin dediği gibi başka seçeneklere de bakabilirsiniz.
Siz bir ara mazda3 almayı da düşünmüştünüz yanlış hatırlamıyorsam. başka araçlar baktığınıza göre, mazda dan vaz geçtiniz herhalde.

Son düzenleme:
Bir ara denediler sonra stronic ile yola devam ettiler. a4 2.0 tdi olduğu için torku kaç bilmiyorum ama multitronic (cvt) nin dayanabileceği sınırdadır muhtemelen (arıza çıkarabilir), hiç kullanmadım, ama ben almazdım. Sinan beyin dediği gibi başka seçeneklere de bakabilirsiniz.
Siz bir ara mazda3 almayı da düşünmüştünüz yanlış hatırlamıyorsam. başka araçlar baktığınıza göre, mazda dan vaz geçtiniz herhalde.
Bunu sırf merakdan sordum ya, alacağım araçda karar kıldım zaten, mazda 3den vazgeçtim evet, v40 alacağım nasip olursa

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...