Audi A4 B9 Sedan 2.0 TFSI Quattro - Test için

OguzGuney

Oğuz Güney
Takipçi
1
27
Marka
Audi
Selamlar Sinan abi ya da Otopark.com admini,

Eski bir Audi A4 Avant kullanıcısı olarak arabamı kullanmak isteyeceğini düşünüyorum. Ben arabamı aldıktan sonra A4'ünü almıştın. Çok mutlu olmuştum neler yapacağını görmek için. Uzun zamandır her videonu izliyorum. Kendi aracımdan bahsedeyim. Senin kasanın sedanı ve 2.0 benzinlisine sahibim. Daha doğru şekilde söylecek olursam, Audi A4 B9 2016 2.0 TFSI Quattro Sedan (252hp) aracım var. Uzun zaman önce yazmayı düşünüyordum ama arabaya her ay ufak tefek eklemeler yapıyorum. Hala da ekleyeceğim şeyler var ama artık videoya girmeye layık olduğunu düşündüğüm eklemeler bitti. Eğer istersen komple bitince de çekeriz tabi, nasıl isterseniz. Aracım şuan 320hp civarında. Jant, yay, intercooler vs bir sürü şey var. Dıştada görsel şeyler ekledim. Eğer gerekiyorsa bir liste hazırlayabilirim. Kanalda da yanlış hatırlamıyorsam benim aracın yıllarında ve motorunda bir videosu bulunmuyor. İlginizi çekeceğini düşünüyorum. Hele "TAHİR" den sonra. Ki videoda da bunun 2.0'ı güzel diyordu Sinan abi. Sizin ve benim müsait zamanımızda, Sinan abinin arabamı denemesini isterim. Dönüşünüzü bekliyorum.

Sevgiler.

Ekli dosyalar

• IMG_4292.PNG
    IMG_4292.PNG
    4.4 MB · Görüntüleme: 0