HABER Audi, afiş reklamıyla BMW'yi adeta troll'ledi!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Otomobil markalarının birbirine afiş yoluyla gönderme yapmalarına çoğu kez şahit olmuşuzdur. Son atışma ise Audi ve BMW gibi bu konuda tecrübeli olan iki dev markayı karşı karşıya getirecek gibi gözüküyor.

Audi ve BMW’nin “billboard savaşları” geri döndü!

2000’li yılların başlarında sıkça gördüğümüz billboard savaşları, Tunus’ta yeniden alevlenmiş görünüyor. BMW’nin Tunus bayisi, geçtiğimiz günlerde Volkswagen grubuna ait bir showroom’un önünde “Kararınızı değiştirmeniz için asla geç değil.” şeklindeki reklamını yayınladı. Afişin asılmasından birkaç gün sonra ise Volkswagen bayisinden ilginç bir cevap geldi. Reklam panosunun arkasına Audi logosunun da bulunduğu “LOL” yazan bir afiş asan bayi, “Kazanan bir markayı değiştirmiyoruz.” şeklinde imalı bir yanıt verdi.

Küresel satış rakamlarına baktığımızda ise bu rekabetin asıl sebebi ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz yıl 2.08 milyon adet araç satan BMW’nin hemen arkasından 1.87 milyonluk satış ile Audi geliyor. Her iki markanın da 2020 yılına kadar planlarında 2.3 milyon araç satışı yapan Mercedes-Benz’i geçip lüks araçlarda liderliğe oturmak bulunuyor. Durum böyle olunca da bu tatlı atışmaların uzun bir süre daha süreceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım