Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Otomotiv endüstrisinde malzeme döngüsünü azaltmak yönünde çalışmalar gerçekleştiren Audi bu alandaki bir sonraki adım için yeni bir ortak projeyi hayata geçiriyor: MaterialLoop.
 Audi, döngüsel ekonomi stratejisi çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalarını, MaterialLoop adı verilen ortak projeyle daha ileri taşıyor.
Günümüzde halen yeni araç üretiminde kullanılan malzemelerin çok az bir bölümü kullanılmış araçlardan geri kazanılarak elde ediliyor. Audi, ömrünü tamamlamış araçlardan alınan ikincil malzemeleri yeni otomobil üretiminde kullanarak bunu değiştirmek istiyor. Bu amaçla MaterialLoop projesini hayata geçirdiklerini belirten Audi CEO’su Markus Duesmann, “Proje, ömrünü tamamlamış araçları verimli bir döngüsel ekonomi konseptiyle işletme konusundaki iddialı vizyonumuzu vurguluyor. Mümkün olduğu kadar çok malzemeyi yüksek kalitede geri kazanmak ve bunları üretimde yeniden kullanmak öncelikli hedefimiz. Bu sayede, değerli birincil malzemeler korunacak ve ürünlerin...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım