110 bin km boyunca resimdeki eski kasa 2012 dizel i20 kullandık ailece. 60-70 bin kim'sini ben yaptım diyebilirim.
- Araçta esp yoktu ve şasi dengesi gayet iyiydi. Ehliyeti alınca acemilik sürecimi bu arabada yendim ve araç bir çok hatamı tölere etti yol tutuş olarak. Araç elime oturduktan sonra da istediğim şekilde arkasıyla oynayabiliyordum

Kendisi, el freni olmadan önden çekerle arkasını getiremezsin algısını çok güzel yenmemi sağladı

- Direksiyon hissi şu an satılmakta olan Accent Blue'dan daha iyi

- Eski kasa ile yeni kasa arasında bariz bir konfor farkı yok, fakat yeni kasa daha sert süspansiyonlara sahip olduğundan virajda eskisine göre daha az yatıyor, daha çok güvende dönüyor. Accent Blue her ikisinden daha konforlu, konfor düzeyleri o kadar kötü yani siz düşünün

- İç mekan kalitesi, yalıtım bariz artmış. Arka kapıları açıp kapatırken Getz'den gelen bir hafiflik-ucuzluk hissi vardı. 2012 i20'de bu his yine vardı fakat bir tık azalmıştı, son kasada ise bu problemi çözmüşler (Şu an yeni kasa sedan megane'da ve fluence'da da bu boş kapı hissi vardı ve bundan nefret ediyorum.)
- 2012 i20 - 2012 Polo arasında bariz bir iç mekan kalitesi farkı vardı. Güncel kasalarda da biraz fark var ama makas o kadar açık değil.
- Arabanın tek büyük sorunu ağırlık. Bu da tüketim ve konforu baya olumsuz etkiliyor. Bu sorunlar da olmasa hacim, tasarım, ergonomi, yol tutuş ve yalıtım v.b. konularda sınıfına göre iyi olduğundan B segmenti deyince fiesta-polo'nun yanında i20 diyebilirdik.
- Son olarak sorunsuz bir araçtı. Balata-yağ-su değiştirip devam edebilirsiniz.