Öncelikle şunu belirtmeliyim, özellikle hanımlar için C sınıfı araçla B crossover araçların şehir içi kullanımı çok farklı olur. Güven veren yüksek araç hissini küçük boyutlarla kolay kullanım sağlaması açısından B crossover düşünmeniz gayet mantıklı.
+ 500x benim bu sınıfta favorim. 1.4 T-jet ve 1.6 dizel motorlarını DCT şanzımanla alabiliyorsunuz. İç mekanı sert malzemelere rağmen çok kaliteli, eskimeyecek izlenimi veriyor bana.
+ Yeni çıkan Toyota C-HR modelini de incelemenizi öneririm. Ben henüz incelemedim ama çok kaliteli gözüküyor.
- Konfordan ötürü CX-3 ü elerim, tavsiye edemem.
+ Her ne kadar DSG şanzıman karşıtı olanlardan olsam da, şanzımanı aklınıza yatarsa Skoda Yeti de güzel arabadır. 90k bütçe içerisinde de istediğiniz kadar opsiyon doldurabilirsiniz içine
+ Sizin kriterlerinize uygun motor/şanzıman ikilisi Nissan Juke'ta da var. Konforlu CVT şanzımanı var. Benzinli 1.6 atmosferik motorla istediğiniz kadar donanım alabilirsiniz. Ama konforu biraz tartışmaya açıktır.
+- Kadjar'ın altyapısı ne kadar iyi olursa olsun iç mekan kalitesi beni çok itiyor. İç mekanı kullanacak kişinin içine sinerse alınabilir.
+- Opel Mokka'yı önermek isterim. Opel'in şu anki ürün gamında güvenerek alınabilecek kalitede gördüğüm tek aracıdır. Gelin görün ki, tam önerecek oluyorum, satış sonrası aklıma geliyor ve susuyorum.