Beklenen BMW 2 Serisi Gran Coupé gelişmesi

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Alman üreticinin BMW, kompakt segmentteki en yeni temsilcisi Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé için beklenen Türkiye gelişmesini duyurdu.
Model, 295.500 TL’den başlayan fiyatlarla 7 Mart’ta Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda BMW tutkunlarının beğenisine sunulacak. BMW dinamizmini duygulara hitap eden bir tasarım ile birleştiren, 4 kapılı coupé formu ve sportif sürüş özellikleriyle kendi segmentinde rekabete yeni bir boyut katmaya hazırlanan Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé, 14 Mart itibariyle Türkiye’de yollarla buluşacak. Sportif coupé görünümüne rağmen iç mekânda sunduğu geniş ve fonksiyonel yaşam alanı ve teknolojik özellikleri ile segmentinin en dikkat çekici modellerinden biri olan BMW 2 Serisi Gran Coupé’de 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri yer alıyor.
Benzinli ve Dizel...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy
Bu gereksiz aracı kim bekliyor? Beklediğim son şeylerden biri :( , gittiği yoldan vazgeçen BMW kusuruma bakmasın yada baksın, belki hata yaptığını anlar.

BMW’nin Fiat’ın Lineası Renault’nun Sembolüne göre güzel araç ;) olay belli popoyu kes bagajı ekle hadi geçmiş olsun oldu da bitti Maşallah 🧿
 
Son düzenleme:
her zaman ziyaretçiler yorum yazacak değil ya :) bence peugeot 508 daha güzel gösterişli