AÇIK BMW 118i B38 motor

kadirorrrr

Kadir
Takipçi
4
Marka
Yok
Merhaba dostlar, öğrenciyim ve okula gidip gelmek için bir otomobil bakıyorum. Baktığım otomobiller arasından hem görünüm hem ekonomi olarak en beğendiğim otomobil anlık olarak BMW 118i 1.5 136bg lik makine. Bu makinenin genel olarak turbo, ve manifold sıkıntısı olduğunu biliyorum fakat ilanda bir araç buldum ve bu araç 70 binin altında acaba alacağım araç bir öğrenci olarak beni üzer mi yoksa 2-3 sene tertemiz biner miyim? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Ben 318i Edition Sportline sahibi oldum, alır almaz RSA’da da Stage 1 yazılım yaptırıp pert olana kadar da bindim. O süre boyunca bana bakım, disk ve balata harici bir masrafı da olmadı. Turbo manifoldu da genelde özel servislerde kullanılan kırmızı antifriz yüzünden çatlıyor, bu motorlarda mavi antifriz şart oğlu şarttır. Eğer temizse korkma, alınır. Yakıt ise ne çok yakar ne de az yakar.

Ben 318i Edition Sportline sahibi oldum, alır almaz RSA’da da Stage 1 yazılım yaptırıp pert olana kadar da bindim. O süre boyunca bana bakım, disk ve balata harici bir masrafı da olmadı. Turbo manifoldu da genelde özel servislerde kullanılan kırmızı antifriz yüzünden çatlıyor, bu motorlarda mavi antifriz şart oğlu şarttır. Eğer temizse korkma, alınır. Yakıt ise ne çok yakar ne de az yakar.
Benim yazılımla vesaire de hiç işim yok olabildiğince temiz bakıp bakımlarını zamanında yaptırsam bir sıkıntı olmaz diyorsunuz yani değil mi?