KAPALI BMW 2001 3.25 Ci hakkında yorumlarınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertkya

Asfalt Kurutucu
30 Haz 2019
49
32
595
Marka
Seat
Merhaba,

2001 model BMW 3.25 Ci düşünüyorum. Bilgileriniz yorumlarınız tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız?
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Vanos sistemine dikkat ediniz, aracın çekişinde düşüklük hissedersiniz vesaire olursa Vanos sensörlerinin elden geçmesi gerekebilir.Onun haricinde alacağınız aracı lifte kaldırıp ''subframe crack'' probleminin olup olmadığını gözlemleyin.Son olarak ise eğer bana masraf açmasın temiz binilmişini alayım öyle çok aşırı da hızlı gitmesine gerek yok derseniz otomatik olan seçeneklerini tercih ediniz, apaçi arkadaşlarımız onları kolay kolay yoramıyorlar.

Kolay gelsin işiniz cidden zor, 19-20 yaşına girecek araçlara bir çuval para istiyorlar.Mümkün mertebe ben temiz, servis bakımlı BMW 1'leri öneririm.
 
Son düzenleme:

quattroportem90

Asfalt Kurutucu
21 Kas 2019
124
97
560
34
İzmir
Marka
Aixam
o araçların canı alınalı çok oldu. eğer alırsanız fatihası size düşer.

temiz olanların da - eğer bir dolandırıcılık yoksa; sonradan stocka çevrilmediyse vs - fiyatları fahiş ötesi... bence sportif his alabileceğiniz başka otomobillere yönelin
 
Son düzenleme:

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,061
6,938
5,020
github.com
Marka
BMW
Ucuzunu alırsanız başınız ağırır. Eğer otomobilin bakımları vs geçmişi konusunda soru işareti yoksa 3 e beşe bakmayın iyisini alın. Yetmiyorsa bütçe bi alt kasanın iyisini alın. Hem E36 hem E46 nın temizi piyasada her zaman aranan otomobiller. Temizi her geçen gün üstüne koyar, sürüş zevkinde vb sportif konularda ağzınız kulaklarınıza varır. Fiziksel anlamda bagaj havuzu ve stepne sacında subframe crack dedikleri muhabbet var mı varsa tamir edildi mi edildiyse nerede edildiye iyi bakın. Vanos sistemleri yılından dolayı arıza çıkarabiliyoryice baktırın.
Hayat sıkıcı otomobiller sürmek için çok kısa umarım aklınızdaki otomobile sahip olursunuz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım