Merhabalar , 2 haftadır bu sıkıntı ile uğraşıyorum. Sadece cold startta yapıyor bu sıkıntıyı. Devir dalgalanması yapıyor, araba da hıırrr hırrr hırr ediyor 4 5 saniye sonra düzeliyor ta ki sabah tekrar cold start yapana kadar. Şöyle bir detay var. Sabah cold start yaptım bugün devir dalgalanma başladığında gaza biraz bastım 5bin devire kadar bıraktım sonra kesti dalgalanmayı, normalde döndü hemen. Video atmama gerek yok sanırım zaten sorun açık.
Bu sorun dışında arabada en ufak performans kaybı vs hiç birşey yok
Bugüne kadar ; Mavi roleyi değiştik çözüm sağlamadı. Ustam benzin pompasının da sağlam olduğunu söyledi. Alakası yok ama bujiler yeni değişti. Akışmetre fln temizlendi. Bunların hiçbiri çözmedi. Acayip derece canım sıkılıyor. Neden yapar nereyi değişelim ? Daha önce aynı sorunu yaşayan var mı ?
Bu sorun dışında arabada en ufak performans kaybı vs hiç birşey yok
Bugüne kadar ; Mavi roleyi değiştik çözüm sağlamadı. Ustam benzin pompasının da sağlam olduğunu söyledi. Alakası yok ama bujiler yeni değişti. Akışmetre fln temizlendi. Bunların hiçbiri çözmedi. Acayip derece canım sıkılıyor. Neden yapar nereyi değişelim ? Daha önce aynı sorunu yaşayan var mı ?
Son düzenleme: