BMW 418d GranCoupe Ultimate M sport.

_yunusak9707

Yunus K.
Panpa
878
27
Marka
BMW
Merhabalar. Nacizane aracımı sizinle paylaşmak istedim. 2017 model olup, 164 bin km de şu an, 140 binde almıştım, bu süre zarfında herhangi bir problemim olmadı. Sadece yağ bakımı ve ön arka fren balatalarını değiştirdim.
Kendisiyle gayet mutluyum.

Stage 1 yazılımla 200-210 beygir civarında yürümekteyiz.

Bir dahakine G30 520i almayı düşünüyorum eğer nasip olursa.

Ekli dosyalar

• IMG_7883.JPG
    IMG_7883.JPG
    3.9 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_7886.JPG
    IMG_7886.JPG
    3.4 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_7685.JPG
    IMG_7685.JPG
    3.3 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_7889.JPG
    IMG_7889.JPG
    1.9 MB · Görüntüleme: 0
Maşallah 🧿 Bence bu araba makyajsız 28i'lerden güzel, hiç gerek yok öyle şeylere. Rengi yeter.

Arkaya 420d xDrive yazma kekoluğunu yapardım ben olsam 🤓 Pembe yalan..

Gerçi araba zaten aslen 420d de zaten :D
Tabi canım, ondan diyorum zaten pembe yalan.
Caizdir yani 🤓 Audi de değil, önden çekere Quattro yazmış olmuyoruz. BMW, xDrive olsa ne olur olmasa ne olur.

Bu olaylar zannettigimizden daha ciddi. Bir adamla iş yapmıştık. Hala seyrek görüşüyoruz.
Soyadını google'lasan Tekirdağ'ın sahibi dersin.
Adamın baya 3 yıldızlı oteli - iş hanı, 4-5 kafesi ve 3-4 apart binası falan var. Yüksek tahsilli ve çok mütevazi bir insan.

W212 non-FL Coupe'si vardı, ilk sahibiydi.
Arabanın arkasında E350 yazıyor.. Ben de diyorum 350'dir ya, bu adamın yazı yapıştıracak hali yok..

İlana koyunca gördüm.. 211 HP E250 🤣
Hatta sadece 2-3 değiştirmiştir bak, komple logo bile almamıştır.. (A101 vs. Bim su fiyatı takip eden bir insan)

Respect -1000 yedi benden.. İlgili de birisi, Harley motoru da vardı. Öyle Sportster falan değil baba birşey 🙂 Yok abi.. Adam bildigin 316 M3 çıktı.

Ondan.. Bu adam 4 silindiri 6 silindir gösteriyorsa, bizimkisi hiçbirşey 🙂

Arabanın adı artık 420d.. 420d var bende, hemi de 4 çeker.. Hemi de LCİ de ortamlarda 🤓

Tabi canım, ondan diyorum zaten pembe yalan.
Caizdir yani 🤓 Audi de değil, önden çekere Quattro yazmış olmuyoruz. BMW, xDrive olsa ne olur olmasa ne olur.

Bu olaylar zannettigimizden daha ciddi. Bir adamla iş yapmıştık. Hala seyrek görüşüyoruz.
Soyadını google'lasan Tekirdağ'ın sahibi dersin.
Adamın baya 3 yıldızlı oteli - iş hanı, 4-5 kafesi ve 3-4 apart binası falan var. Yüksek tahsilli ve çok mütevazi bir insan.

W212 non-FL Coupe'si vardı, ilk sahibiydi.
Arabanın arkasında E350 yazıyor.. Ben de diyorum 350'dir ya, bu adamın yazı yapıştıracak hali yok..

İlana koyunca gördüm.. 211 HP E250 🤣
Hatta sadece 2-3 değiştirmiştir bak, komple logo bile almamıştır.. (A101 vs. Bim su fiyatı takip eden bir insan)

Respect -1000 yedi benden.. İlgili de birisi, Harley motoru da vardı. Öyle Sportster falan değil baba birşey 🙂 Yok abi.. Adam bildigin 316 M3 çıktı.

Ondan.. Bu adam 4 silindiri 6 silindir gösteriyorsa, bizimkisi hiçbirşey 🙂

Arabanın adı artık 420d.. 420d var bende, hemi de 4 çeker.. Hemi de LCİ de ortamlarda 🤓
benzine dizel yazmasın bari anlaşılır

düzeltme: zaten dizelmiş :D