BMW 418i

yigit45.

Asfalt Kurutucu
12 Kas 2016
3
1
545
yani şimdi bir konuya açıklık getirmek istiyorum benim dayımın arabası bu ve bende genelde dayımın yanında kaldığından genelde zevkle kullandığım araç ve herkesin şikayetçi olduğu durum motoru ama bence hiç te öyle değil 1.5 benzinli ve turbo lü motoru gayet güzel ve iyi gidiyor yakıt olarak çok iyi şehir içinde normal kullanımda 8 litre yakıyor şu anda ortalama 7.6 litre ve bu zamandaki vergilendirmede çok az bi vergisi var
 

ModaleTurk

Profesör
9 Eyl 2016
207
131
1,085
Neye alıştığınıza bağlı. 68 beygirlik araban 136 beygir olana geçince insana uçak gibi geliyor.

1.5 litre 3 silindir asla bu aracın hakkını vermez. Ama beklentileriniz karşılanıyorsa ne âlâ.
 

ModaleTurk

Profesör
9 Eyl 2016
207
131
1,085
hocam her türlü yeter zaten. hatta güzel gider. hele forumlarda çok vakit geçiriyorsanız ister istemez psikolojik olarak etkileniyor insan. m4 ten aşağısı kesmez gibi oluyor bir süre sonra. herkes viraj canavarı. herkes alt yapısı çok iyi araba istiyor falan. ama gel gör ki hepimiz otobanda 130 giden adamlarız normalde :)
Yeter diyorsunuz da aynı motoru 1 serisinde kullandım ve açıkçası anca çok zorlayarak ve Sport modunda BMW kullanma hazını verdi. BMW dediğin bastın mı gitmeli bence. Bence en az 2 litrelik motor şart ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım