@gtepro kardeşim BMW showroomuna gitmiş birkaç video çekmiş. 6 serisi de bunlardan biri. Buyrun incelememiz iyi seyirler panpalar
Var var sen bilirsin zatenBense anca c4 picasso,c3,yaris filan yazayım da okunmasını bekleyeyim tebrik ederim güzel video başka planınız vardır umarım.
valla bilmiyorumVar var sen bilirsin zaten
7 serisi bu araç kadar özel ve ilerde değerli olabilecek kıvamda bir araç değil bence. Ama tabiki 7 serisi de uzay mekiği gibi, çok güzel bir araba.İnceleme güzel olmuş. Bence 707 bin TL bu araca çok fazla. Tamam motoru güçlü olabilir, konforlu olabilir ama ben olsam bu fiyatlarda 7 Serisi alırdım. Hem konforlu hem de daha oturaklı duruyor.
5 serisi ile alakasi yok.sonuçta bu araba süslü bir 5 serisi değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum şimdi 700k lara çıktığımızda maseratilere filan da bakmak lazım.
Zengin psikolojisiyle bakmak lazım hocam. Bir arabaya bu kadar parayı gözüm kapalı bağlayabilecek güçte olsam ben şahsen tercih ederim ama şuan bakınca etmem. O paradan daha uyguna bir sürü araba var sonuçta dediğiniz gibi.Tabii zengin olan, parası olan için benim zihniyetimde düşünmek zordur. Fakat şahsi fikir olarak 700 bin liraya 2-3 tane araç alırım, biri mutlaka sağlam bir hothatch olur. Yahut 1 ev alırım, geriye kalan paraya da sağlam, performanslı ve günlük kullanıma uygun bir araç alırdım. Tek araca 700 bin bağlamak bana göre değil. Araç güzel mi ? Bence çok güzel. Ama işte zihniyet meselesi.
Bu araca direkt 700 bin lirayı gözüm kapalı verebilecek kadar zengin olsam bile alternatiflerini mutlaka değerlendiririm ve sonunda da bu parayı bu araca vermezdim sanırım. Yani 700 bin liraya hangi araçlar var açıkçası hiç araştırmadım ama maserati, alfa romeo, jaguar hatta ve hatta 2016 model mustang shelby GT350 gibi araçlara bakmaya çalışırdım. Tabii bunların yürütme maliyeti birbiriyle benzerlik göstermeyebilir ama onca parayı veren her türlü yürütür.Zengin psikolojisiyle bakmak lazım hocam. Bir arabaya bu kadar parayı gözüm kapalı bağlayabilecek güçte olsam ben şahsen tercih ederim ama şuan bakınca etmem. O paradan daha uyguna bir sürü araba var sonuçta dediğiniz gibi.
Aynen öyle tercih meselesi ama benim bu arabaya karşı ayrı bir hayranlığım var mesela o yüzden buna verebilirdim. Neyse hocam Allah inşallah hayırlısından o günleri de nasip eder.Bu araca direkt 700 bin lirayı gözüm kapalı verebilecek kadar zengin olsam bile alternatiflerini mutlaka değerlendiririm ve sonunda da bu parayı bu araca vermezdim sanırım. Yani 700 bin liraya hangi araçlar var açıkçası hiç araştırmadım ama maserati, alfa romeo, jaguar hatta ve hatta 2016 model mustang shelby GT350 gibi araçlara bakmaya çalışırdım. Tabii bunların yürütme maliyeti birbiriyle benzerlik göstermeyebilir ama onca parayı veren her türlü yürütür.
Tercih meselesi tabii ki hocam bu işler. Ee anca hayal işte bunlar benim için en azından. Hayırlısı olsun, Allah inşaallah herkesin gönlüne göre versinAynen öyle tercih meselesi ama benim bu arabaya karşı ayrı bir hayranlığım var mesela o yüzden buna verebilirdim. Neyse hocam Allah inşallah hayırlısından o günleri de nasip eder.
En gırtlak modeli 118.880 €. Euro 3,42235888' den 406.116,31 TL. Kısaca 300 bin lira civarı bir vergisi var güzel ülkemde. Zengin alırken ne yaptı peki, şirketin üzerine aldı vergiden düştü. Hayırlı olsun.
Fakir yaşamımızda hepimize başarılar.
Ekli dosyayı görüntüle 756
6 serisi 5in coupe cabrio modelidir şasileride aynıdır E60-E63 F10-F13 kasa kodlarından bile aynı olduklarını anlayabilirsiniz eski kasaya göre daha farklı bir tasarımı var eskiden bire birdi içi.5 serisi ile alakasi yok.
Bu kadar parayı bi arabaya veren adamın 7-8milyon parası vardır en az ona koymaz buTabii zengin olan, parası olan için benim zihniyetimde düşünmek zordur. Fakat şahsi fikir olarak 700 bin liraya 2-3 tane araç alırım, biri mutlaka sağlam bir hothatch olur. Yahut 1 ev alırım, geriye kalan paraya da sağlam, performanslı ve günlük kullanıma uygun bir araç alırdım. Tek araca 700 bin bağlamak bana göre değil. Araç güzel mi ? Bence çok güzel. Ama işte zihniyet meselesi.
Evet eskiden bire birdi. 6 serisinden önce 5 e de bindim. İç mekanları ve tasarımları farklı. O yüzden farklı dedim. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.6 serisi 5in coupe cabrio modelidir şasileride aynıdır E60-E63 F10-F13 kasa kodlarından bile aynı olduklarını anlayabilirsiniz eski kasaya göre daha farklı bir tasarımı var eskiden bire birdi içi.