KAPALI Bmw Dizel Çekiş ve Çalışma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RWDe39

Senkromeççi
24 Eyl 2019
38
17
70
İSTANBUL
Marka
BMW
Arkadaşlar Selamlar. Arabam e39 kasa 520d .Aracım Sabahlari geç çalışmaya başlamıştı (2-3 saniye) hemen ustaya götürdüm isitma bujilerin 2 si çalışmıyordu. Neyse 4 ude değişti ertesi sabah yine ayni sekilde hemen çalışmadı. Calisirken birde zincir sesi geliyor sonra normal sesine geri dönüyor motor. Bugun de yolda giderken 2.5 devirde sabit düşük gaz ile bir anda çekişten düştü gibi oldu. Biraz yüklendim ama sanki eski kuvveti yoktu. Neyse 2 3 saat sonra tekrar araca bindim çekişi mukemmeldi 2 dakika sonra yine bi anda cekisi düştü. Turbosu yeni hortumlari kontrol ettirdim bir sikinti yok. Sizlere sormak istediğim 2 sey var.
Enjektorle ilgili olma olasiligi nedir?
Birde bakimda kruger 10w40 koymuslar yağ olarak. Orjinali Castrol 5w30 mus. Bunun ne gibi etkisi olur?
Araçta soft yazılım var bu arada.
Değerli yorumlarımızı bekliyorum..
 

Munferit

Panpa
Destekçi
Beta Programı
21 Eyl 2018
1,724
6,779
4,070
Kocaeli
Marka
Volkswagen
Son yaşadığınız sorundan sonra, tez zamanda yazılım vs. stok haline geri döndürün derim arabayı.
Bu yaşta, bu kilometrede bir araçta şansınızı zorluyorsunuz gibi :)

Mevcut soruna gelecek olursak, enjektörler aramızdan ayrılmış, ya da ayrılmak üzere olabilir. Son yaşadığınız problemde enjektörlerin sağlam çıkma ihtimali çok düşüktü zaten. Bir kontrol ettirmenizi öneririm.
 

RWDe39

Senkromeççi
24 Eyl 2019
38
17
70
İSTANBUL
Marka
BMW
Tesekkurler cevaplariniz için.
Yazılımı cevirmek istemiyorum acikcasi zehiri aldım bir kere 😁 Ve arabanin geçmişini bilmediğim için bu olanlar olacakti zaten gibi geliyor. Belki bi 2000 km geri almıştır. Satın aldigim yere soruyorum 4 ay kullandim dokunmadim diyor önceki sahibini buldum bende 6 ay kullandim ispartadan geldi banada diyor. Araba el değişirken bakımsız kalmış gibi geliyor bana. Ön tarafi arka tarafı islem görmemiş hiç bir tek yan kapidan kazasi olmus expere gore oda cok kotu degildir diyor. Aldığım kisi bunu soylememisti. Arabami seviyorum makyaji duzgun ici temiz deformesi cok cok az. Ama bakımı yapilmamis el degistirmekten galiba.
Sonuc olarak
Enjektör ve zincir kapiya dayandı sanırım 😁
 

Fuatcnkr

Asfalt Kurutucu
25 Eyl 2016
9
14
595
10 40 daha kalın bir yağ üzerinde ne yazıyorsa her zaman onu koydurmanızı öneriyorum genelde yağ yakan araçlara kalın yağ koyuyorlar ki araç onu yakamasın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım