Ac schnitzer type 1 takmayı düşünüyorduk aslında çok kararsız kaldıkBMW'ye oem dışı ne takılırsa takılsın sırıtıyor. Benim tercihimde style 32 olurdu
M-pack cosmosschwarz coupeAraç M-pack ise M-Double Spoke jantlardan ötesi hoşuma gitmiyor.
M-pack değilse style 32 biçilmiş kaftan.
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Cosmosschwarz BMW E36 coupe aracımız için jant bakıyoruz öneri bileceğiz jant modeli varmı ? Şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 26936
Ex:Ekli dosyayı görüntüle 26940 bence bu throwing star lar güzel duruyo e36da ben bu jantları öneririm.
Jant konusunda biraz daha orijinal dışına çıkmak istiyorum BBS LM sizce nasıl durmuş?Coupe ye en çok yakıştırdığım piyasada rüzgar gülü denilen style 39 M spoke 2 jantlar. Oem dışına çıkılırsa apex'in ve bbs'in güzel modelleri var ama bulması diğerlerine göre zor olabilir. Style 39 bulunmazsa aşağıdaki 2 jantın ikisi de güzel duracaktır. Ekli dosyayı görüntüle 26939
Bana hitap eden bi tasarım değil ama yurtdışında çoğu E36'da bu jantları görüyorum. Alınabilir zevkinize uyduysaJant konusunda biraz daha orijinal dışına çıkmak istiyorum BBS LM sizce nasıl durmuş? Ekli dosyayı görüntüle 26944
Benimde hoşuma BBS lm gittiTartışmasız BBS RK, kafamı nereye çevirsem motorsport'lu ve Style 32'li E36 ya çarpıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26965