Merhaba arkadaslar yolda giderken motor birden tekleme yapmaya basladı aşagıdaki videoda gördüğümüz gibi ses veriyor bu sesin sebebi ne olabilir
Merhaba araci tanadik bir tamirciye verdim kankmilinde asinmalar mevcuttu motoru yeniden toplayacaklar gözle görülen motor blogunda sorun yok diger parcalar test icin bir firmaya gönderildi bekliyorum daha ne olur ne biter bilmiyorum bitince bilgilendiririm ilginiz icin sagolun@Halityuruk Bence farklı ustalara da gösterin motor sesi normal gibi kavramada, volanda bi sıkıntı olabilir. Çünkü vuruntu sesinde ara ara kesiklikler geliyor sanki volanda veya kulaklarda bi sıkıntı var gibi
Şöyle bi video mevcut sorunu ise kavrama hidrolik bilyası;
Pek anlamam ama dayıcım bi önerim olacak sıkntı crank sensöründen olabilir mi? Çünkü o sensör arıza yapınca yakıt hava karışımının zamanını yanlış hesaplar vuruntu olr araçta.Merhaba araci tanadik bir tamirciye verdim kankmilinde asinmalar mevcuttu motoru yeniden toplayacaklar gözle görülen motor blogunda sorun yok diger parcalar test icin bir firmaya gönderildi bekliyorum daha ne olur ne biter bilmiyorum bitince bilgilendiririm ilginiz icin sagolun
valla motor darma dagin durumda sökülmüs bütün parcalar cogu parcalar yenilenecek 15000 tl ye yakinda masraf söylediler tamam dedik motorun bütün herseyine bir yil garanti vereceklerPek anlamam ama dayıcım bi önerim olacak sıkntı crank sensöründen olabilir mi? Çünkü o sensör arıza yapınca yakıt hava karışımının zamanını yanlış hesaplar vuruntu olr araçta.
Geçmiş olsun üzüldüm valla inşallah motor yapıldıktan sonra sıkıntı yaşamazsınız. Garanti de olsa git gel falan manevi olarak yorar insanı. Allah yardımcınız olsun.valla motor darma dagin durumda sökülmüs bütün parcalar cogu parcalar yenilenecek 15000 tl ye yakinda masraf söylediler tamam dedik motorun bütün herseyine bir yil garanti verecekler
Büyük geçmiş olsun.valla motor darma dagin durumda sökülmüs bütün parcalar cogu parcalar yenilenecek 15000 tl ye yakinda masraf söylediler tamam dedik motorun bütün herseyine bir yil garanti verecekler
cok tesekkür ederimÇok geçmiş olsun. Araç kaç kilometrede acaba? Bir de motor kodunu biliyorsanız yazabilir misiniz?
Çok büyük iş, sizi yıpratmadan bitmesi dileğiyle...
sagolun ilginiz icin motor zaten söküldü suan geri toplaniyorSes motordan geliyor çok acı bir ses eğer rektifiye olacaksa daha çalıştırmayın masraf büyür iyi bir bmw ustasına gösterin o size doğru rotayı çizer
teşekkür ederim suan krank milinde gözle görülen cizikler var ve enjektörleri teste göndermistik 2 tane enjektör arizali cikti usta bir yandan yag motoru arizalanmis dedi motorun üst tarafinda drallklappen denilen bir parca var yag kaciriyor dedi türkce ismini bilmiyorumÇok geçmiş olsun. Aracınızın km'si yanlışım yoksa 235 bini geçmiş. Yüksek bir km olsa da bu hale gelmesi pek normal değil. Peki motoru bu hale getiren şeyin ne olduğu hakkında bir fikir sahibi olabildiniz mi ? Ustalar ne diyor ? Kullanım hatası, bakımsızlık, kronik bir problem vs...