En kötü ihtimal 1.2 tsi sport coupe 105hp bakıcam 2013 üstü.
Bu araçlar hakkında genel olarak bilgi sahibi olan varmı acaba (yağ eksiltmeyi biliyorum o hariç )
Son düzenleme:
Hocam yaşını bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakma. Valla j kasa 1.6 115 hp var herşey eyvallah güzel performanstan illallah ettik benzinli biniyorum 9 litre yakıyor şu aracın cuprasını sürdüm 1 defa 2014 aşık oldum en azından yaktığı kadar gider. 1.2 tsi alırsam yazılım yaptırma ihtimalim çok yüksekte 180 liğin tadını aldım bikere acayip hoşuma gitti yokmudur bunun bir yolu Tek sorun dsg kafamdakiRiskli elbette, Ankara'da benim bildiğim şanzıman testi yapan bir yer var, başka ilde bilemem, eğer bulabilirseniz 1.4 TSI FR modellerine yönelin, piyasada pek yok ama temiz oluyorlar. 1.2 TSI 105 modeli var bizde ama tatmin etmeyebilir.
Hocam valla ya riske giricem yada temiz 2013 üstü 1.2 tsi tek kapı alıcam ama büyük ihtimal riske giremiycem. Bocanegraların hasar kayıtlı vs. olanlarını da hep galeriler felan satıyor bulaşmakta pek istemiyorum bakalım hayırlısı ne olacakHocam dediğim gibi şanzıman testi yaptırırsınız, bende alacaktım ama riske giremedim. 1.2 TSI'a yazılım yapmayı düşünüyorsanız torkun 200'ü geçmemesi lazım, çünkü 1.2 tsi'daki DSG DQ200, yani 200 torka dayanıyor en fazla, Cupralarda DQ250 var 250 torka dayanan. 180 liğin tadını aldıysanız 105 lik sizi pek tatmin etmez. 1.6 115lik dötünü zar zor kaldıran Astra'dan sonra soft bir yazılımla 1.2 tsi memnun eder ama.
DQ250 400 Nm yaş kavrama 6 ileri, DQ200 250Nm kuru kavrama 7 ileri yanlış olmasın, 1.2 TSI'da tork problemi olacağını sanmıyorumHocam dediğim gibi şanzıman testi yaptırırsınız, bende alacaktım ama riske giremedim. 1.2 TSI'a yazılım yapmayı düşünüyorsanız torkun 200'ü geçmemesi lazım, çünkü 1.2 tsi'daki DSG DQ200, yani 200 torka dayanıyor en fazla, Cupralarda DQ250 var 250 torka dayanan. 180 liğin tadını aldıysanız 105 lik sizi pek tatmin etmez. 1.6 115lik dötünü zar zor kaldıran Astra'dan sonra soft bir yazılımla 1.2 tsi memnun eder ama.
Kavrama değişmese bile mekatroniğine diagnostic yaptırın. Mekatronik düzgün çalşıyor ise kavrama değişimi kolay.Anladığım kadarıyla sizi tek dşündüren şey DSG. bu konuda maalesef hiçbir zaman %100 emin olamazsınız. Mantık olarak kavrama değişmiş olanı alın derin. En azından kavraması değişmiş olsun.