yakupozer Yakup ÖZER Profesör 462 23 Marka Yok 5 Haz 2020 #1 Selamunaleyküm. Aracıma boya rötuşu yapmak istiyorum kolay bir işlem mi ? Kendim nasıl yapabilirim ? Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Haz 2020
Kagan Driver Panpa 1,263 5 Haz 2020 #2 detailingciler boyayı kalem gibi bir makineye koyup minik minik dokunuşlarla boyuyorlardı. Bunun gibi boyalarla; Liebherr ALL Magmarot MB3586 Rotüş Botası Aracınızdaki taş izi ve çizikleri kapatan Alman Rötüş Kiti colorndrive.com Tepkiler: alicangulpinar
detailingciler boyayı kalem gibi bir makineye koyup minik minik dokunuşlarla boyuyorlardı. Bunun gibi boyalarla; Liebherr ALL Magmarot MB3586 Rotüş Botası Aracınızdaki taş izi ve çizikleri kapatan Alman Rötüş Kiti colorndrive.com
alicangulpinar Alican Gülpınar Elit Apaçi 98 33 Marka Peugeot 4 Tem 2020 #3 Benim de ihtiyacım vardı da senin bu paylaşımını görünce buradan aldım. Adamlar ertesi gün gönderdiler. Kutu içeriği de hem çok güzel hem de kaliteli. Çok memnun kaldım. Teşekkürler. Kagan' Alıntı: detailingciler boyayı kalem gibi bir makineye koyup minik minik dokunuşlarla boyuyorlardı. Bunun gibi boyalarla; Liebherr ALL Magmarot MB3586 Rotüş Botası Aracınızdaki taş izi ve çizikleri kapatan Alman Rötüş Kiti colorndrive.com Genişletmek için tıkla ... Tepkiler: Kagan
Benim de ihtiyacım vardı da senin bu paylaşımını görünce buradan aldım. Adamlar ertesi gün gönderdiler. Kutu içeriği de hem çok güzel hem de kaliteli. Çok memnun kaldım. Teşekkürler. Kagan' Alıntı: detailingciler boyayı kalem gibi bir makineye koyup minik minik dokunuşlarla boyuyorlardı. Bunun gibi boyalarla; Liebherr ALL Magmarot MB3586 Rotüş Botası Aracınızdaki taş izi ve çizikleri kapatan Alman Rötüş Kiti colorndrive.com Genişletmek için tıkla ...