KAPALI Bütçe 40-50k Lütfen Yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karakufu

Asfalt Kurutucu
26 Eyl 2016
1
0
535
Merhaba Otopark Ailesi.

Öncelikle bir V O L V O aşığı olarak Mercedes, Bmw, Audi ve Opel'e antipati beslediğimi belirteyim. Lütfen kızmayın zevk meselesi :)

Son birkaç gündür o site senin bu tramer kaydı benim araç arayışına girdim. Çoğunlukla işe gidip gelmek için kullanacağım (günlük en az 70 kilometre), hafta sonları da ailemin kullanacağı 40-50bin TL arasında lpg ya da dizel bir araç aramaktayım. Aslında benim tam istediğim araç Volvo C30 ancak ailemin de kullanabilmesi için uygun bir araç değil ne yazık ki. Aklımda aradığım araç tipi olarak Volvo V40 ya da Citroen DS5 var ancak fiyatları bütçeme uygun değil. Sanırım tip olarak nasıl bir araç istediğimi buradan çıkarmışsınızdır. Hem biraz genç işi olacak (spor görünümlü), hem de hafta sonu aile aracına evrilebilecek (hatchback ya da station) :) Performansa gelecek olursak 1.6 üstü dizel tercihim (lpg de olabilir). 200o model üstü 150.000 km altı otomatik ya da manuel farketmez. Bu bütçeye alamazsın böyle araçlar derseniz de canınız sağolsun. Bir de bu sahibinden.com da koyulan ilanların %90'ı en az 5bin TL hasar kayıtlı araçlarla dolu (5664 belimi büktü evet) :(. Kullanabileceğim farklı bir alternatif varsa onu da belirtebilirseniz çok sevinirim. Adını bilmediğim kıyıda köşede önerebileceğiniz bu tarz araçlar varsa beni aydınlatmanızı temenni ediyor, şimdiden güzel önerileriniz ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum efendim :)
 

cemincekara

Elit Apaçi
24 Eyl 2016
80
31
970
fiat bravo / ford focus / hyundai i30/ kia ceed, serato/ honda civic vs... o kadar çok seçenek var ki seçim yapmak zor. şahsi fikrimi soracak olursan seat leon 1,6 tdi. 2010-2013 model arası bulabilirsin. diğerlerine göre düşük km oluyor seat lar,
 
  • Beğeni
Tepkiler: karakufu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım