Kiralık arabalar şirket arabaları konusunda bildiğim kadarıyla en çok tercih edilen markalar ford ve Renault oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin beni. Buna rağmen vw satışları çok iyi de burada satışları iyi olduğu için iyi olduğu anlamına gelmiyor zaten, genel olarak belli standartları var, her sınıfta ister kabul edin ister etmeyin ilk 4-5 de kesinlikle bulunur.
Şanzuman meselesine gelirsek eğer, aynı durum fordda da var Renault'da da mesela, Hyundaide de olacaktır büyük ihtimalle, çünkü çift kavrama otomatik şanzumanların genel olarak kırılgan olduğu bilinir, özellikle insanların vw üzerine yönelmesi de enteresan veya vagcıların artık insanları da sıkması olabilir
Q7 nin Euro ncap testinde 4 yıldız alması şundan olabilir önü çok yüksek olduğu için yaya korumada zayıf. Tahmin yürütüyorum sadece gerçeği bilmyorum.
Ben burada vw e biraz haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Vagcılar yüzünden galiba
Şu anki modellerinde sıkıcı, donuk olanları var, pahalılar ama her segmente de sonuçta belli kesimin ihtiyacını fazlasıyla kaşılıyor.
Son olarak şunu söyleyeyim, vw savunucusu veya başka herhangibir marka savunucusu Değilim, sonuçta kullanıcıyım, ilgimi çeken ihtiyacımı gören markayı tercih ederim, fanboyluk saçmadır benim için, vw savunduğumu söyleyen çıkacaktır. Bir laf vardır, yiğidi öldür hakkını yeme diye, o hesap benim de
Edit: q7 yaya güvenliği olarak 2 yıldız almış o konuda tahminim tutmuş ancak çocuk yolcu ve yolcu güvenliği de 4 yıldız. Yani iyi değil.