KAPALI Bütçe 47-53bin tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasimg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasimg

Asfalt Kurutucu
6
Öncelikle herkese merhaba uzunca bi süredir arayıştayım bi kaç seçenek var kafamda fikir almak isterim, Sıfır km 1.2 tsı Polo Comfort 53.000 2015 model temizleri 47-48.000tl Birde bu meretin Lounge donanımı var ( ek olarak sensörler, +2hava yastığı, dijital klima, şık tasarım vs. ) temiz ikinci elleri 50-52.000tl Fiesta dizel seçenekleri olabilir. Yorum ve ek tavsiye varsa alabilirim

Golf 6 bencede daha mantıklı bir seçim olur. Ama illaki polo segmenti olsun derseniz fabia veya i20 ye de bakmanızı öneririm. Fabia polo ya nazaran daha dolu ve daha üstün özelliklere sahip.

Aynen fabia daha donanımlı ve ucuz fakat piyasada pek az ilerde satışı zorlar diye düşündüm bide volkswagen denince psikolojik olarak üstün geliyor. Golf e gelince çok isterim ama modelli temizine yetmiyor param keşke erişebilsem :)

İbiza polonun en dolusu olan Loungenin donanımlarına sahip 5-6bin lira daha ucuz çokta seviyorum lakin iç döşemesi felan sanki Renault symbol gibi basit görünüyor böyle oluncada çok üzülüyorum :)

Symbol ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Gayet derli toplu bir kokpiti var. Konsolun üstü de gayet yumuşak plastikle kaplanmış. Symbol'de herhangi bir yumuşak malzeme olduğunu sanmıyorum.

Butcenize uygun cok temiz ford. b max lar var.babama aldik.53 bin tl ye

2015 model 15 bin km de boyasiz degisensiz.1.6 tdci cam tavan,sony muzik sistemi,aktif sehir ici guvenlik,geri gorus kamerasi arac full+full

Sahibinden.com da az km de uygun fiyatli cok b max var.fiesta veya polo ya nazaran cok daha genis ve dolu araclar.0 km fiyatlari 85 bin tl civari zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...