Bencede Egeadan şimdilik uzak durun madem Corollayı beğenmediniz Focusa bakın derim araç içi genişlik çok önemli değilse Focus dayınız için ideal olabilir. Birde acelesi yok ise bizim gibi aralık ayını bekleyebilirYa egaa nın şu kaza mevzularından ve ncap testi olmayışından fln dolayı soğuyor insan corollayı bizde düşünüyorduk lakin testte pek beğenmedi bizimkiler oda düşündürüyor.Bu arada sizede hayırlı olsun hocam aldığınızda da yorumunuzu beklerim araç için @Ozgur44
Dayınızın Araç için ayırdığı bütçe ne kadar acaba ona göre yönlendirme yapsakMazda 3 ü ben çok severimde gel onu dayıma anlat yok piyasası yok servisi yok sıkıntılı fln focus da istemiyor heralde jetta ya da coralladan birini alacak ama ben corolladansa yeni civic alsın diyorum yeni civic bayiye bi gelsin test edicez.yeni civic corolla dan daha güzel gibime geliyor
Madem jetta ve Corolla arasında kaldı Jetta Highline 1.4 TSI BlueMotion Technology 125 PS 7 ileri DSG 89 liste fiyatı var yılsonu indirimi ile 85'e verirler onu önerin yada Corolla 1.6 Premium Multidrive S onunda aynı şekil liste fiyatı var onuda 85 civarı verirler bana kalırsa ben Corollayı alırımMax 80- 85 civarı zorlarsa 90 a çıkar ama