İlanda full servis bakımlı diyor ama siz de servis bakımlı değil diyorsunuz. İlanda yalan konuşmuş o zaman araç sahibi ? Araç bakımlı olduktan sonra özel yahut yetkili servis mevzusu 2009 model bir araç için fazla mühim değil bence. Ama dediğim gibi ilanda yalan söylemişse başka konularda da yalan söylemiş olabilir veya söyleyebilir. Onun haricinde aracın kondisyonu konusunda yorum yapabilecek daha tecrübeli arkadaşlar mevcut
@bt
"Ağır hasar kaydı yoktur" diyor. Ağır hasarı yoktur demiyor.
Bu önemli bir detay. Kayıt yok demek, aldığında kıvrak adamsan elinde patlamadan hızlıca elden çıkarabilirsin demek. =)
Arkadan hasarı var. Bagaj kapağının çizgilerinden direk anlaşılıyor. Arkadan hasar değilse durum daha vahim, şasi eğrilmiştir
Modeli yakından tanımadığım için yanlardan gözüken o kadar fazla kaput açıklığı normal mi bilemiyorum. Ön tampon hasarlı ama sorun değil, çıtır hasar dedikleri kategoriye girer. Yakın zamanda olur, "yahu zaten satacağım" deyip üzerinde durmaz, sıkıntı yaratmaz.
Benim takıldığım başka yerler de var. Araç şirket üzerine kayıtlı. 4 aydır son sahibinde. Belki alacağa mahsuben alınmıştır bilemiyorum. Telefondaki Arapça yazılar da işkillendirdi beni. TR'de bu profildeki "iş adamı" abilerde legal konularda ciddi sıkıntılar olabiliyor. Araç illegal yolla el konulmuş bile olabilir
HGS yoksa Ümraniye'den Ankara'ya veya İzmir'e kadar gitmek mümkün. "Araba ihbarlı, Ümraniye'de ayarlanmış ekipler dışında çevirmeye girdiğinde bağlanır" diyememiş olabilir
Tüm bunları düşünerek bu arabaya yolda kalana kadar anahtar değmemiştir diyebilirim.
Bu profildeki araçlar hiç bakım yüzü görmüyor maalesef.
Türkiye'de toplam 5 tane C180 olup da sadece bu satılık olsa derim ki her şeyi göze alıp gidin alın. Ama bu arabayı kesinlikle ama kesinlikle önermem. Arabanın bakımsızlığı bir tarafa, başınıza başka işler de alabilirsiniz. Size C180 mi yok
Yaşadığım şehirden şöyle birkaç örnek bırakayım:
Yüksek tramerine rağmen
şu araç bile daha güvenilirdir.
Şu araba da arkadan hasarlı ama iyi ekspertizle düşünülebilir. Ha, bir de basınçlı dış yıkamaya sokulup bagajın içi ıslanıyor mu bakılmalı
Neden bu kadar pahalı anlamadım ama araç sahibinin döve döve aklı başına getirilirse
şu araç da güzel