Aziz Kancar deme valla cinlerim tepeme çıkıyor.Aziz Kancar'ın güzel testleri var C5 ile ilgili fikir verebilir. Ayrıca kendi aracı da C5 ve memnun diye biliyorum. Ama Avensis'in yerine alınabilir mi emin değilim.
Bayılırım en sevdiğim@CenkGs abi de de c4 vardı sanırım sever o citroenleri )
Gereksiz adam oAziz Kancar'ın güzel testleri var C5 ile ilgili fikir verebilir. Ayrıca kendi aracı da C5 ve memnun diye biliyorum. Ama Avensis'in yerine alınabilir mi emin değilim.
Ahahaha iki testini izledim biri E250 ile yanladık başlığıyla atmış; bir defa bile yanladığını görmedim Diğeri de Scirocco ile Varex açıp gazladık; onda da 10 sn açıp gazladı videonun geri kalanı özür dilemekle geçti.Aziz Kancar deme valla cinlerim tepeme çıkıyor.
Arabadan anlamıyor video çekiyor . Bayiye gidiyor arabanın donanımıni bilmiyor.Ahahaha iki testini izledim biri E250 ile yanladık başlığıyla atmış; bir defa bile yanladığını görmedim Diğeri de Scirocco ile Varex açıp gazladık; onda da 10 sn açıp gazladı videonun geri kalanı özür dilemekle geçti.
Ta kendisi.Burak Ertem'i otorite kabul etmiyorum görüşüne saygı duymuyorum diyen değil mi o ?
Nerde dedi yav onu densiz?Burak Ertem'i otorite kabul etmiyorum görüşüne saygı duymuyorum diyen değil mi o ?
Yorumlara yazdı videoda demeye yemez.Nerde dedi yav onu densiz?